Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
26 Ιουλ 14 ← πίσω

The North Face Zagori Mountain Running 2014

 The North Face Zagori Mountain Running 2014

 

Το Ζαγόρι ξυπνά σιγά σιγά από τον χειμερινό λήθαργο και ετοιμάζεται να υποδεχθεί για 4η συνεχή χρονιά, τους λάτρεις του βουνού, μέσα από την διοργάνωση του The North Face Zagori Mountain Running 2014. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των τριών προηγούμενων διοργανώσεών του, ο κορυφαίος ηπειρωτικός αγώνας ορεινού τρεξίματος και από τους σπουδαιότερους στην Ελλάδα, έρχεται φέτος στις 26 και 27 Ιουλίου 2014.

 

Αθλητές και λάτρεις της φύσης από όλο τον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στους αγώνες των 80χλμ, 42χλμ, 22χλμ και 10χλμ, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους στα πανέμορφα αλλά απαιτητικά τοπία της Τύμφης και του Ζαγορίου. Στους αγώνες αυτούς, οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν το μοναδικό Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου, μια περιοχή προστατευόμενου φυσικού πλούτου και θα απολαύσουν την ξεχωριστή ομορφιά που προσφέρουν το φαράγγι του Βίκου, η οροσειρά της Τύμφης, η Δρακόλιμνη, ο Βοϊδομάτης με τα πεντακάθαρα νερά του και τα Ζαγοροχώρια. Ένας Ultra (80χλμ), ένας ορεινός μαραθώνιος (42.195μ), ένας ημιμαραθώνιος (22χλμ) αλλά και το κορυφαίο δεκάρι (10χλμ) υπόσχονται πολύ ιδρώτα και ακόμη περισσότερη ικανοποίηση στους αθλητές.

 

Σε συνέχεια και της περσινής μαζικής συμμετοχής αθλητών από όλο τον κόσμο, η φετινή διοργάνωση του The North Face Zagori Mountain Running 2014, έχει ως επιπλέον στόχο της, την προβολή και προώθηση της χώρας μας στο εξωτερικό, καθώς αναμένεται να καλυφθεί τόσο από τα ελληνικά όσο και από ξένα μέσα ενημέρωσης, και φυσικά την καθιέρωση του, ως έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Η ανάδειξη των βουνών της Ηπείρου, ως κέντρου αθλητικού τουρισμού θα συνοδευτεί από την προβολή και προώθηση των περιοχών της σε όλα τα εθνικά μέσα ενημέρωσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το The North Face Zagori Mountain Running 2014 και τη δυνατότητα συμμετοχής σας, θα ανακοινωθούν σύντομα στην επίσημη σελίδα του αγώνα: www.zagorirace.com. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να σημειώσετε τις ημερομηνίες των αγώνων (26-27 Ιουλίου) στο καλεντάρι σας και σύντομα θα λάβετε περισσότερα νέα.

 

Επίσημος χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία The North Face.

 

Website: www.zagorirace.com

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου αγώνων: Active Media

Τηλ: +30 210 9343020

Χορηγικό πρόγραμμα αγώνων: Focus On Sports

Τηλ: +30 210 9312881-2

 

Σχετικά με την The North Face

Η The North Face, ιδρύθηκε το 1968. Με έδρα το San Leandro, California, η εταιρεία προσφέρει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα στην αγορά για να ολοκληρώσει αναρριχητές, ορειβάτες, snowsport αθλητές, αθλητές αντοχής, και εξερευνητές καθώς και οποιονδήποτε διαθέτει πάθος για πρωτοποριακό στυλ και δεν σταμάτα να εξερευνά. Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται για εξειδικευμένες κατηγορίες όπως ορειβασία, σακίδια πλάτης, είδη σκι & premium αθλητικά είδη.

Official Youtube Link: http://www.youtube.com/user/Explorerssociety

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News