Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
29 Σεπ 14 ← πίσω

Πρόσκληση για Διοργανωτές MOVE

Αγαπητοί φίλοι, 


Την προηγούμενη χρονιά η Εβδομάδα MOVE ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και αυτό γιατί οι Διοργανωτές MOVE έκαναν μια καταπληκτική δουλειά! 

Τώρα ήρθε η ώρα να κινηθεί και πάλι η Ευρώπη και φέτος ελπίζουμε να ξεπεράσουμε το μαγικό όριο των 1.000.000 συμμετοχών κατά την διάρκεια της εβδομάδα από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου 2014. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε εξαιρετική αφοσίωση και τις ικανότητές σας.
 
Πέρυσι είχαμε 1.259 εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη και ο στόχος μας για την εβδομάδα MOVE 2014 είναι 2.000 εκδηλώσεις με περίπου 1.000.000 συμμετοχές.
 
Οι εκδηλώσεις κατά προτίμηση θα πρέπει να είναι δωρεάν, ώστε να είναι ανοιχτές και προσβάσιμες για όλους. Μπορούν να είναι οτιδήποτε, από τρέξιμο, ποδηλασία ή κολύμβηση, αναρρίχηση σε δέντρα, παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία του δημαρχείου ή απλά να ανοίξετε τις πόρτες του συλλόγου/σωματείου σας για το κοινό και να τους αφήσετε να δοκιμάσετε ό, τι κάνετε. Εσείς αποφασίζετε!
 
Για να εμπνευστείτε μπορείτε επίσης να δείτε μερικές από τις 1.259 εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της περσινής Εβδομάδας MOVE, κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο:  www.nowwemove.com/events

Η εγγραφή φέτος έχει γίνει πολύ πιο εύκολη από ό, τι πριν με τη νέα ιστοσελίδα www.moveweek.eu. η οποία θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του Ιουνίου. Για να γίνεις Διοργανωτής MOVE αρκούν μόνο τρία βήματα και η καταχώριση είναι πλήρης: Σχεδιασμός, προώθηση και παρουσίαση της εκδήλωσης.
 
Διοργανωτές MOVE
Ένας Διοργανωτής MOVE είναι η πιο σημαντική σχέση μεταξύ της Εκστρατείας NowWeMOVE και των πολιτών σε όλη την Ευρώπη. Το καθήκον του Διοργανωτή MOVE είναι να συντονίζει μια δραστηριότητα που κάνει τους ανθρώπους στην γειτονιά τους να κινηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας MOVE.
 
Πάρτε μέρος στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή εκστρατεία για τον μαζικό αθλητισμό και παίξτε ενεργό ρόλο έτσι ώστε 100 εκατομμύρια Ευρωπαίοι να δραστηριοποιηθούν στον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα έως το 2020. Βοηθήστε να κουνήσουμε την Ευρώπη!
 
Αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια στην εγγραφή της εκδήλωσή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Γιώργος Φαρφαράς
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
6936 888967
nowwemovegreece@gmail.com
www.greenwayscoop.gr
 
 
 
H Εβδομάδα MOVE Week στην Ελλάδα διοργανώνεται από την ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΡΟΜΕΣ ΚΟΙΝΣΕΠ με την υποστήριξη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ και της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News