Lifestyle

Γιουσέιν Μπολτ: «ένας φριχτός γείτονας»!

Ότι ο Γιουσέιν Μπολτ έχει «καβαλήσει το καλάμι» είναι κάτι που το γνωρίζαμε καθώς αυτό είναι πασιφανές από την εν γένει συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο κι εκτός αθλητικών χώρων.

Τώρα όμως έρχεται να προστεθεί ακόμη μια απόδειξη της αλαζονείας του: ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ είναι ένας εριστικός και ενοχλητικός γείτονας, σε σημείο που οι άνθρωποι που κατοικούν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών με τον 28χρονο Ολυμπιονίκη, στο Κίνγκστον της Τζαμάικα, να σκέφτονται το ενδεχόμενο μέχρι και να… μετακομίσουν.

Οι περίοικοι κατηγορούν τον Μπολτ πως κάθε λίγο και λιγάκι -ακόμη και σε καθημερινές ημέρες- διοργανώνει κι από ένα τεράστιο πάρτι στο διαμέρισμα του που βρίσκεται στο σύμπλεγμα κατοικιών Norbrook Terrace, με τις θορυβώδεις αυτές μαζώξεις να διαρκούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στερώντας τον ύπνο από τους υπολοίπους που προφανώς είτε δεν έχουν την ίδια διάθεση με τον Μπολτ, είτε έχουν να ξυπνήσουν το πρωί για να πάνε στις δουλειές τους.

«Ακούγεται θόρυβος από μηχανές, δυνατή μουσική, κραυγές, εύχομαι να πάει πίσω εκεί από όπου ήρθε, είναι ένας φρικτός γείτονας» έγραψε το μοντέλο Τζόντι Στιούαρτ Ενρίκες στο προφίλ της στο Facebook.

Μάλιστα, η Ενρίκες ισχυρίζεται ότι έχει καταγγείλει τη συμπεριφορά Μπολτ στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, αλλά αρνήθηκαν να παρέμβουν «επειδή είναι ο Μπολτ» που στην πατρίδα του αποτελεί κάτι σαν εθνικό ήρωα, μια… ιερή αγελάδα που κανείς δεν τολμάει να αγγίξει.

Ένας άλλος περίοικος, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, διαμαρτύρεται πως «ο Μπολτ κατέστρεψε την ηρεμία της γειτονιάς μας. Είναι φορές που τα πάρτι ξεκινούν το απόγευμα και τελειώνουν στις τρεις ή στις τέσσερις το πρωί».

Ο αστυνομικός επίτροπος της Τζαμάικα, Καρλ Ουίλιαμς, με τη σειρά του δήλωσε πως «η αστυνομία έχει επιληφθεί του προβλήματος. Γνωρίζουμε τις καταγγελίες αυτές και έχουμε κάνει κάτι γι’ αυτό. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι έχει γίνει, αλλά είναι πιθανό να έχουμε μιλήσει με τον κ. Μπολτ».

Από την πλευρά των εκπροσώπων του Μπολτ δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο σχετικά με τα πάρτι και τις καταγγελίες των γειτόνων του.


Πηγή: news.in.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial