Events Νέα

Δεκάδες συμμετέχοντες δέχτηκαν την πρόκληση και τόλμησαν κάτι διαφορετικό, σε ένα ξεχωριστό CrossFit challenge!

3rd Reebok XChallenge

reebokxchallenge.gr

Η Reebok ολοκλήρωσε με επιτυχία την τρίτη δοκιμασία του φετινού XChallenge, με τους συμμετέχοντες να δοκιμάζουν τα όριά τους σε μια συναρπαστική προπόνηση CrossFit υπό την καθοδήγηση καταρτισμένων CF Trainers. Η σειρά των fitness προκλήσεων της Reebok, που με moto «Ο μόνος σου αντίπαλος …. είναι ο ίδιος σου ο εαυτός» προσκαλεί κάθε λάτρη του αθλητισμού να ξεπεράσει τα όριά του, συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα με ένα μοναδικό Yoga Challenge, για ψυχική και σωματική ανάταση για τους πιο τολμηρούς!

3rd Reebok XChallenge (4)

Περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου στο Αμαξοστάσιο, όπου ακολουθώντας τις επαγγελματικές οδηγίες της CF trainer Άννας Φράγκου και μιας ομάδας έμπειρων CF αθλητών, δοκίμασαν την αντοχή τους σε μια σειρά CrossFit ασκήσεων. Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι χωρίστηκαν σε 5 ισάριθμες ομάδες, ξεκίνησαν την προπόνηση με 20-λεπτη προθέρμανση και συνέχισαν με 5 διαφορετικά tabata, από τα οποία πέρασε κάθε ομάδα με τη σειρά. Τα tabata περιλάμβαναν sumo deadlift hight pull, weighted lunges, mountain climb, burpees και sit ups, ενώ στο τέλος όλοι ακολούθησαν 10-λεπτη αποθεραπεία. Το 3ο μέρος του XChallenge παρουσίασε ο Σπύρος Μαργαρίτης, Όλοι οι συμμετέχοντες του 3ου XChallenge έλαβαν δώρα Reebok, καθώς και προνομιακές τιμές στις αγορές τους σε προϊόντα Reebok, ως εφόδιο στις μελλοντικές τους προπονήσεις.

3rd Reebok XChallenge (2)

Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο μέρος του Reebok XChallenge έχει ήδη ξεκινήσει! Δέξου την πρόκληση, πάρε το yoga mat σου και λάβε μέρος στο 4o XChallenge, όπου ο Yoga Instructor Σάββας Γιαντσής θα δοκιμάσει τα όριά της ευλυγισίας σου στη Yoga!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπες εδώ: http://reebokxchallenge.gr/#3

Φωτογραφικό υλικό (link):   http://reebokxchallenge.gr/gallery_crossfit.php?id=117&category_id=1

Take the Challenge

#BeMoreHuman

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial