Εξοπλισμός

Η δημιουργικότητα καθορίζει τους αθλητές

Νέα παγκόσμια καμπάνια από την adidas

Η adidas, στο πλαίσιο της καμπάνιας Sport16, παρουσίασε μία νέα σειρά από βίντεο αναδεικνύοντας την ηγετική της θέση στον παγκόσμιο αθλητισμό και το πάθος του brand για τα σπορ.

Στο πρώτο μέρος της καμπάνιας, που ονομάζεται  “Im Here to Create”, πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η παγκοσμίου φήμης  αθλήτρια του τένις, Caroline Wozniacki, η WNBA All-Star Candace Parker, το  supermodel και  επιχειρηματίας Karlie Kloss, η τενίστρια Ana Ivanović, το κορίτσι-θαύμα του ποδοσφαίρου Morgan Brian, η DJ Hannah Bronfman, η δρομέας υπεραποστάσεων Robin Arzon και η fitness artist Nicole Winhofferν.

Το βίντεο της Wozniacki υπογραμμίζει πώς οι μη συμβατικές μορφές προπόνησης που ακολουθεί, γεμίζουν ενέργεια το παιχνίδι της στο γήπεδο, ενώ η ιστορία της Parker επικεντρώνεται στον τρόπο που η ίδια επαναπροσδιορίζει τη μητρότητα. Η Bronfman διερευνά τη συνεχή πορεία της προς το απροσδόκητο, η Arzon ανακαλύπτει και πάλι τον εαυτό της μέσω του αθλητισμού μετά από μια σχεδόν θανάσιμη εμπειρία και η Winhoffer αναδιαμορφώνει κλασικές ασκήσεις προπόνησης με στόχο να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό στον αθλητισμό.

Robin_PR_Still_02

Μέσα από την καμπάνια “I’m Here to Create”, η adidas δίνει την ευκαιρία σε αθλητές από όλο τον κόσμο, να μας πουν πώς οι ίδιοι εμπλέκουν τη δημιουργικότητα στον αθλητισμό και να τιμήσουν όλους εκείνους που έχουν εμπνεύσει ώστε να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τα όριά τους.

Η νέα καμπάνια “Im Here to Create“, είναι μια επέκταση της τριετούς στρατηγικής που ξεκίνησε η adidas το 2015. Αποτελείται από βίντεο διάρκειας 15 και 30 δευτερολέπτων για κάθε αθλητή τα οποία θα μεταδοθούν παγκοσμίως σε περισσότερες από 50 χώρες κατά τη διάρκεια των κορυφαίων στιγμών του αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένου του UEFA Champions League και των βραβείων Grammy, BRIT και Όσκαρ.

Η νέα καμπάνια βασίζεται στην δυναμική της adidas τόσο σε ότι αφορά στα σπόρ αλλά και στο στυλ. Στην αρχή της φετινής χρονιάς, η adidas παρουσίασε τα πρώτα ποδοσφαιρικά παπούτσια χωρίς κορδόνια, τα ACE16 + Purecontrol και την περασμένη εβδομάδα, το running παπούτσι Pure BOOST X, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για γυναίκες και ξεχωρίζει για την ειδική καμάρα που προσαρμόζεται στο πόδι. Μέσα στον επόμενο μήνα, οι φίλοι του brand θα δουν τις καλύτερες στιγμές της adidas μέσα από τις κορυφαίες στιγμές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των UEFA Champions League, New York Fashion Week, NBA All-Star Weekend, Grammy και του NFL Combine.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial