Αδυνάτισμα Διατροφή

Θέλετε φυσικό αδυνάτισμα; δοκιμάστε αυτές τις τροφές και αυτά τα tips

Ακολουθώντας μια ισορροπημένη και μετρημένη διατροφή και με συστηματική εκγύμναση μπορεί κανείς να επιτύχει σημαντική απώλεια κιλών. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που χρειάζονται κάποιο ενισχυτικό στην προσπάθειά τους για απώλεια βάρους, χωρίς όμως να καταφύγουν απαραίτητα στη χρήση αδυνατιστικών συμπληρωμάτων.

Δείτε παρακάτω βασικά tips προκειμένου να αποφύγει κανείς τη χρήση σκευασμάτων για το αδυνάτισμα. Θα σας εκπλήξουν δε τα τρόφιμα που βρίσκονται μερικές φορές στο ψυγείο μας και τα υποτιμάμε, τα οποία ωστόσο, είναι ιδανικά για μία τέλεια σιλουέτα.

  • Φυσική αποτοξίνωση. Εντάξτε στη διατροφή σας τρόφιμα τα οποία ενισχύουν την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Τρία (3) βασικά αποτοξινωτικά τρόφιμα:

  1. Αγκινάρες: Πλούσιες σε φυτικές ίνες, φυλλικό οξύ, μαγνήσιο και κάλιο. Βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του ήπατος και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης
  2. Ταραξάκο (Αγριοράδικο): Διουρητικό βότανο με ηπατο-προστατευτικές και θεραπευτικές ιδιότητες
  3. Λεμόνια: Πλούσια σε βιταμίνη C, προσφέρουν διουρητική και αποτοξινωτική δράση.

Και ακόμη:Καταναλώστε μικρά και συχνά γεύματα

Τα μικρά και συχνά γεύματα ρυθμίζουν την όρεξη και ενισχύουν το μεταβολισμό

  • Κατανάλωστε τριγωνέλλα

Η τριγωνέλλα είναι βότανο το οποίο φέρεται να βελτιώνει το μεταβολισμό των υδατανθράκων και να ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

  • Κατανάλωστε πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες:
    Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά (κατεχίνες) τα οποία ενισχύουν το μεταβολισμό και τη λειτουργία του ήπατος
  • Προσθέστε στη διατροφή σας μαϊντανό.

Είναι πολύ περιεκτικός σε σίδηρο, βιταμίνη C και μέταλλα. Με έντονη διουρητική και καθαρκτική δράση, κατάλληλο για την αντιμετώπιση κατακράτησης υγρών

Το αδυνάτισμα είναι αποτέλεσμα μιας οργανωμένης προσπάθειας για απώλεια βάρους κατά την οποία δρουν συνεργιστικά η προσεγμένη διατροφή και η αυξημένη φυσική δραστηριότητα. Τα συμπληρώματα διατροφής που ανήκουν στην κατηγορία του αδυνατίσματος μπορούν σαφέστατα να υποβοηθήσουν την προσπάθεια απώλειας βάρους, αρκεί να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα, για κάθε περίπτωση, σκευάσματα. Η απώλεια κιλών, προκειμένου να έχει διάρκεια και αποτέλεσμα, απαιτεί υπομονή και επιμονή.

 


 

Πηγή: www.onmed.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial