Εξοπλισμός

Μετρήσεις που έχουν αξία από το πιο εξελιγμένο ρολόι για το τρέξιμο με GPS από την Garmin®

Σας παρουσιάζουμε το νέο Forerunner 630

Το Forerunner 630 είναι το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά ρολόι με GPS για το τρέξιμο. Διαθέτει οθόνη αφής και ακόμα περισσότερα δεδομένα για τη δυναμική τρεξίματος από τον προκάτοχό του, αλλά και πρόσθετες μετρήσεις φυσικής κατάστασης1 βοηθώντας το δρομέα να κατανοήσει την κατάσταση του σώματος του πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τρέξιμο. Οι δρομείς μπορούν να μένουν σε σύνδεση και σε δράση κατά τη διάρκεια και μεταξύ των προπονήσεων με έξυπνες ειδοποιήσεις και ακουστικές οδηγίες από συμβατό smartphone2, αλλά και λειτουργίες καταγραφής ημερήσιων δραστηριοτήτων. Το Forerunner 630 είναι συμβατό και με την πλατφόρμα του Connect IQ. Με το Connect IQ, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το ρολόι τους με πρόσθετες εφαρμογές, widgets, εμφανίσεις ώρας και πεδία δεδομένων.

Βασισμένο στις εξελιγμένες δυναμικές τρεξίματος που παρουσιάστηκαν με το Forerunner 620, το Forerunner 630 παρέχει πρόσθετα δεδομένα και μετρήσεις φυσικής κατάστασης που θα βοηθήσουν το δρομέα να κατανοήσει το σώμα του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, να αποφύγει τους τραυματισμούς και να βελτιώσει τη συνολική του επίδοση. Οι νέες μετρήσεις περιλαμβάνουν:

Εξελιγμένη δυναμική τρεξίματος:

  • Μήκος δρασκελισμού: Μετράει το μήκος του βήματος σε πραγματικό χρόνο
  • Εξισορρόπηση επαφής με το έδαφος: Μετράει τη συμμετρία επαφής με το έδαφος, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις σχετίζεται με τραυματισμούς και ανισορροπίες δύναμης.
  • Κάθετη αναλογία: Το κλάσμα της κατακόρυφης ταλάντωσης προς το μήκος δρασκελισμού ως δείκτης της οικονομίας τρεξίματος.

Μετρήσεις φυσικής κατάστασης:

  • Κατώφλι γαλακτικού: Εκτίμηση του επιπέδου προσπάθειας στο οποίο αυξάνεται ραγδαία η κόπωση σε επίπεδο καρδιακής συχνότητας και ρυθμού.
  • Δείκτης έντασης (Stress Score): Μετράει τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών για να αξιολογήσει το συνολικό επίπεδο έντασης του δρομέα πριν ξεκινήσει το τρέξιμο.
  • Κατάσταση επίδοσης: Πραγματοποιεί μία μέτρηση πραγματικού χρόνου στην αρχή και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος σε σχέση με το μέσο όρο του δρομέα για να αξιολογήσει την κατάσταση που βρίσκεται.

Προπονηθείτε πιο αποτελεσματικά με το Forerunner 630 καταγράφοντας δεδομένα καρδιακών παλμών όπως καρδιακή συχνότητα, ζώνες καρδιακών παλμών και εκτίμηση μέγιστης VO2 από οποιοδήποτε συμβατό αισθητήριο καρδιακών παλμών ANT+.  Με την εκτίμηση της μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2 max), μπορεί να προβλέψει την επίδοσή σας σε αγώνες αποστάσεων, αλλά και να παρέχει έναν σύμβουλο αποκατάστασης ώστε ο δρομέας να γνωρίζει πόσο να ξεκουραστεί μετά από μία έντονη προπόνηση. Επιπλέον, όταν είναι συνδεδεμένο με ένα αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run1, το 630 μπορεί να μετρήσει το ρυθμό βημάτων, την κατακόρυφη ταλάντωση και το χρόνο επαφής με το έδαφος. Η οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας, με τη νέα εμφάνιση και τα γραφήματα παρέχει πληροφορίες με μια ματιά, ώστε ο δρομέας να αφοσιώνεται στο τρέξιμο.

Μείνετε σε σύνδεση και σε δράση!

Με το Forerunner 630, οι δρομείς παραμένουν σε σύνδεση και σε κίνηση όλη μέρα. Μέσω ενός συνδεδεμένου συμβατού Smartphone, ο χρήστης λαμβάνει στην οθόνη του ρολογιού ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και emails αλλά και ηχητικές ειδοποιήσεις για γύρους και χρόνους γύρων, ενώ τρέχει ακούγοντας μουσική. Μπορεί ακόμα να χειριστεί τη μουσική από το ρολόι, αφήνοντας το τηλέφωνο στην τσέπη. Επιπλέον, το Forerunner 630 είναι συμβατό την πλατφόρμα smartwatch Connect IQ, ώστε να κατεβάζετε πρόσθετες εφαρμογές, widgets, πεδία δεδομένων και εμφανίσεις ώρας.

Το Forerunner 630 προσφέρει αυτόματη μεταφορά δεδομένων μέσω Wi-Fi® στην εφαρμογή του Garmin Connect εφόσον βρεθεί εντός εμβέλειας ούτως ώστε οι δρομείς να μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα τρεξίματος και την πρόοδό τους, την καταγραφή του ύπνου τους, να συμμετέχουν σε προκλήσεις και πολλά άλλα. Η εφαρμογή Garmin Connect Mobile παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και μπορεί να συνδεθεί με έναν λογαριασμό MyFitnessPal για να παρακολουθείτε εύκολα τις θερμίδες που προσλαμβάνετε σε σχέση με αυτές που καίτε.

Μεταξύ των προπονήσεων, το Forerunner 630 καταγράφει τις ημερήσιες δραστηριότητες σας3 όπως βήματα, απόσταση, θερμίδες και ύπνος και με την μπάρα κίνησης με δόνηση σας παρέχει κίνητρο να μένετε δραστήριοι όλη μέρα. Είναι ανθεκτικό μέχρι 50 μέτρα4 και η αυτονομία του φτάνει τις 16 ώρες σε λειτουργία προπόνησης και 4 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού με καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων και έξυπνες ειδοποιήσεις. Με όλες αυτές τις πρόσθετες λειτουργίες, το Forerunner 630 δεν είναι μόνο για το τρέξιμο. Μπορείτε να το φοράτε όλη μέρα, κάθε μέρα για να παραμένετε δραστήριοι και σε σύνδεση.

Το Forerunner 630 θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο με άσπρο χρώμα και σε σκούρο μπλε. Η προτεινομένη λιανική του είναι 399€ και 449€ η έκδοση με τη ζώνη HRM-Run.

1 Όταν συνδεθεί με αισθητήριο HRM-Run. Περιλαμβάνεται σε ορισμένες εκδόσεις, πωλείται χωριστά σε άλλες.

2 Δείτε Garmin.com/BLE για μία λίστα συμβατών τηλεφώνων

3 Δείτε Garmin.com/ataccuracy

4 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Garmin.com/waterrating

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial