Χωρίς κατηγορία

Πρωταθλήτρια του Reebok CrossFit Invitational 2015 η ομάδα των ΗΠΑ

Εξαιρετικές επιδόσεις από τους Froning, Bailey, Cho και Alvarez φέρνουν νίκη της Αμερικής, επί ισπανικού εδάφους

14 Δεκεμβρίου 2015 – Η ομάδα των ΗΠΑ κατέκτησε την κορυφαία θέση του Reebok CrossFit Invitational 2015, στη Μαδρίτη, έπειτα από μία ολόκληρη ημέρα απαιτητικού ανταγωνισμού. Με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών, Rich Froning Jr., Dan Bailey, Chyna Cho και Margaux Alvarez, οι ΗΠΑ κατάφεραν να διακριθούν απέναντι στις ομάδες του Καναδά, του Ειρηνικού και της Ευρώπης, σε ένα διαγωνισμό που δοκίμασε το σώμα και το μυαλό τους.

Το φετινό Invitational ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη, καθώς η ομάδα των ΗΠΑ ξεκίνησε τον αγώνα του τελικού με μόλις δύο πόντους διαφορά από την ομάδα του Καναδά. Καταφέρνοντας να προκριθεί, επιβραβεύθηκε με επτά βαθμούς, οι οποίοι την έστειλαν στην πρώτη θέση. Ο Rich Froning Jr. και οι συναθλητές του έφεραν εις πέρας συγχρονισμένες ασκήσεις muscle ups, row, bike και worm σε 13 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα – ένα λεπτό πιο γρήγορα από την ομάδα που τερμάτισε δεύτερη.

RBK_Invitationals_B

«Το Reebok CrossFit Invitational 2015 αφορά την κοινότητα του CrossFit, αλλά και όλους τους υποστηρικτές τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά και για εμάς τους ίδιους, αλλά και για όλους τους αθλητές που εκπροσωπούμε. Ήταν μια ιδιαιτέρως σκληρή ημέρα, αν και πολύ διασκεδαστική, το κλείσιμο μιας συναρπαστικής χρονιάς για το CrossFit», σημειώνει ο Rich Froning Jr.

Η Reebok, ο αποκλειστικός συνεργάτης του CrossFit σε υπόδηση και εξοπλισμό, παρείχε σε κάθε αθλητή το outfit του, αλλά και το νέο Reebok CrossFit Speed Trainer – το ιδανικό παπούτσι για εξαιρετικές επιδόσεις, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για CrossFit workouts. Το Reebok CrossFit Speed Trainer θα είναι διαθέσιμο τον Ιανουάριο του 2015, online μέσα από το reebok.com/gr.

RBK_Invitationals_C

Ο Kenny Gamble, Vice President of Functional Training της Reebok ανέφερε ότι «το Reebok CrossFit Invitational 2015 ήταν ένα συναρπαστικό κλείσιμο για τα Reebok CrossFit Games 2015 και η ιδανική αφορμή για το λανσάρισμα της νέας προσθήκης στη συλλογή παπουτσιών Reebok CrossFit. Συγχαρητήρια στην ομάδα των ΗΠΑ για τις εντυπωσιακές επιδόσεις και την ομαδικότητά της».

Το Reebok CrossFit Invitational 2015 έβαλε τους κορυφαίους διεθνείς αθλητές CrossFit να διαγωνιστούν σε ομάδες, εκπροσωπώντας την ευρύτερη περιοχή τους και διεκδικώντας την ετήσια διάκριση. Η φετινή διοργάνωση, η τέταρτη στη σειρά, ήταν μια από τις πιο ανταγωνιστικές στην ιστορία του θεσμού.

Οι προπονητές και οι αθλητές ανά ομάδα ήταν:

Η ομάδα του Ειρηνικού

Rob Forte – προπονητής

Tia-Clair Toomey

Kara Webb

Ben Garard

Kevin Manuel

Η ομάδα των ΗΠΑ

Rich Froning Jr – προπονητής & αθλητής

Dan Bailey

Chyna Cho

Margaux Alvarez

Η ομάδα του Καναδά

Michelle LeTendre – προπονήτρια

Camille Leblanc-Bazinet

Emily Abbott

Alex Vigneault

Lucas Parker

Η ομάδα της Ευρώπης

Samantha Briggs – προπονήτρια

Katrin Davidsdottir

Bjorgvin Karl Gudmundsson

Sara Sigmundsdottir

Jonne Koski

RBK_Invitationals_A

Η τελική κατάταξη των ομάδων του Reebok CrossFit Invitational 2015:

1η – ΗΠΑ (20pts)

2η – Καναδάς (14pts)

3η – Ειρηνικός (12pts)

4η – Ευρώπη (6pts)

Περισσότερες πληροφορίες για το Reebok CrossFit Invitational 2015 επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://games.crossfit.com.

Follow us

facebook | instagram

 ###

 Σχετικά με τη Reebok

Η Reebok International Ltd., με έδρα την Canton, MA, USA, είναι παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την εμπορία και τη διανομή fitness και lifestyle υποδημάτων, ρουχισμού κι εξοπλισμού. Ως παγκόσμια μάρκα που έχει τις ρίζες της στην Αμερική, η Reebok είναι πρωτοπόρος εταιρεία στη βιομηχανία ειδών αθλητισμού, έχοντας να επιδείξει τη μεγάλη της κληρονομιά στην κατηγορία του fitness. Η Reebok αναπτύσσει προϊόντα και τεχνολογίες που διευκολύνουν την άσκηση και δέσμευσή της είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον κόσμο που θέλει να ξεκλειδώσει τις δυνατότητές του μέσα από αυτήν. Η Reebok συνδέεται με τον fitness καταναλωτή, όπου κι αν εκείνος βρίσκεται, με όποιο τρόπο κι αν επιλέγει για να είναι σε φόρμα – είτε πρόκειται για γυμναστική, τρέξιμο, περπάτημα, χορό, yoga ή aerobics. Τα Reebok Classics αξιοποιούν τη fitness κληρονομιά της μάρκας και την εκπροσωπούν στην αγορά του αθλητικού lifestyle. Ως θυγατρική της Adidas Group, η Reebok λειτουργεί κάτω από πολλαπλές κατηγορίες της μάρκας, το Reebok-CCM Hockey και το sports Licensed Division. Η Reebok είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του CrossFit και των Reebok CrossFit Games σε ρουχισμό, ο επίσημος χορηγός του Reebok Spartan Race και ο αποκλειστικός συνεργάτης του Les Mills σε ρουχισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reebok.com\gr.

Σχετικά με το CrossFit και τη Reebok:

  • Η συνεργασία μεταξύ της Reebok και του CrossFit, η οποία ξεκίνησε το 2010, είναι το φυσικό επακόλουθο για δύο εταιρείες που έχουν δεσμευθεί να υποστηρίζουν και να ενισχύουν τους ανθρώπους παγκοσμίως να είναι πιο αθλητικοί στην καθημερινότητά τους.
  • Η Reebok άνοιξε το πρώτο της CrossFit box, το Reebok CrossFit One, για τους υπαλλήλους της στα κεντρικά της γραφεία στην Canton, Massachusetts, USA, το Σεπτέμβριο του 2010 κι έτσι έγινε μέλος του παγκοσμίου δικτύου συνεργαζόμενων γυμναστηρίων του CrossFit.
  • Σήμερα, περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι την εβδομάδα ολοκληρώνουν WODs στο Reebok CrossFit One. Παγκοσμίως, περίπου 1,000 εργαζόμενοι της Reebok είναι αθλητές CrossFit. Επίσης, περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι έχουν ολοκληρώσει το CrossFit Level 1 trainer course.
  • Με αυτήν τη συνεργασία, η Reebok αγκαλιάζει ολόκληρη την κοινότητα του CrossFit. Η Reebok θα συνεχίσει να υποστηρίζει το fitness πρόγραμμα του CrossFit και την κοινότητα του CrossFit με μια σειρά από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των Reebok CrossFit Games 2016 και του Invitational 2016, δημιουργώντας σχέσεις με την κοινότητα και τους αθλητές και συνεχίζοντας να εξελίσσει τις συλλογές της σε υπόδηση, ρουχισμό κι εξοπλισμό για CrossFit.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial