Εξοπλισμός

Το νέο Reebok Crossfit Nano 5.0 είναι εδώ

H Reebok γιορτάζει πέντε χρόνια συνεργασίας και καινοτομίας με την CrossFit® λανσάροντας το πολυαναμενόμενο Reebok CrossFit Nano 5.0.

Η Reebok, ηγέτης στην καινοτομία και στην κατασκευή προϊόντων CrossFit®,  συμπληρώνει πέντε χρόνια  ως επίσημος συνεργάτης ρούχων και παπουτσιών CrossFit και επισφραγίζει τη συνεργασία αυτή με το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου Reebok CrossFit Nano 5.0– ένα προπονητικό παπούτσι με υλικό Kevlar® που προσφέρει προστασία και αντοχή.

Σχεδιασμένο ειδικά για αθλητές CrossFit και ανεπτυγμένο σε συνεργασία με την κοινότητα CrossFit, το CrossFit Nano 5.0 έρχεται με ανανεωμένα χαρακτηριστικά που το καθιστούν το απόλυτο προπονητικό παπούτσι! Η Reebok συνεχίζει να εξελίσσει τα CrossFit παπούτσια και εισάγει το υλικό Kevlar® σε όλο το άνω μέρος του καινούριου Nano 5.0 προσφέροντας έτσι αυξημένη αντοχή και προστασία από τη τριβή κατά την άσκηση.

Πιο συγκεκριμένα, το υλικό Kevlar® διαθέτει την καινοτόμα τεχνολογία 360° BulletCage κατασκευασμένη για επιπλέον προστασία και σχεδιασμένη ειδικά για να αντέχει ακόμη και στα πιο απαιτητικά και διαφορετικά CrossFit WODs. Επιπλέον, παρέχει προστασία και ισχυρή αντοχή, σωστή κίνηση και σταθερότητα παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία του CrossFit που θέλει το CrossFit Nano 5.0 να είναι κατασκευασμένο με βάση την εμπειρική μελέτη της ανθρώπινης κίνησης.

Εκτός από την προσθήκη του επαναστατικού υλικού Kevlar®, το Reebok CrossFit Nano 5.0 μπορεί να διαμηνύει ότι διαθέτει μία ολοκαινούρια τεχνολογία ανατομικής στήριξης της φτέρνας και του ποδιού ενώ η εσωτερική σόλα είναι εξοπλισμένη με την πλατφόρμα R55 για υψηλή επαναφορά και απορρόφηση των κραδασμών. Το Reebok CrossFit Nano 5.0 προσφέρει επίσης καλύτερη πρόσφυση χάρη στην εξολοκλήρου λαστιχένια σόλα με τις MetaSplit αυλακώσεις και την τεχνολογία RopePro+ στο πάνω μέρος του παπουτσιού.

Ο Stave Weiss, Υπεύθυνος Εταιρικής Ανάπτυξης στη CrossFit, Inc. σχολίασε: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να ανταποκρίνεται ο CrossFit εξοπλισμός στις αντιξοότητες των συνεχώς μεταβαλλόμενων λειτουργικών κινήσεων που  εκτελούνται με μεγάλη ένταση, χωρίς αυτό να έχει επίπτωση στην απόδοση. Εργαζόμαστε πολύ στενά με την Reebok και την CrossFit κοινότητα πάνω στην παραγωγή παπουτσιών και ρούχων τα οποία αναπτύσσονται και εξελίσσονται συνεχώς καθώς τα όρια του fitness όλο και διευρύνονται».

«Καθώς οι ασκήσεις CrossFit γίνονται δυσκολότερες και οι αθλητές του CrossFit πιο δυνατοί, το ίδιο κάνει και το Reebok CrossFit Nano» ανέφερε η Corinna Werkle, Head of Training της Reebok. «Με την εισαγωγή του υλικού Kevlar, πραγματικά πιστεύουμε ότι το Reebok CrossFit Nano 5.0 είναι το πιο ανθεκτικό μας παπούτσι και μπορεί να αντέξει ακόμη και τα πιο σκληρά WODs. Στη Reebok είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την CrossFit. Έχει δώσει ζωή σε μια τεράστια σειρά καινοτόμων ρούχωνv και παπουτσιών CrossFit και το Reebok CrossFit Nano 5.0 είναι η τελευταία προσθήκη ορόσημο στην κατηγορία!»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το νέο CrossFit Nano 5.0 θα κάνει την πρώτη του επίσημη αγωνιστική εμφάνιση στα 2015 Reebok CrossFit Games, στις 22-26 Ιουλίου, όπου αθλητές από όλο τον κόσμο θα αγωνίζονται για την κατάκτηση του τίτλου «Fitest on Earth» φορώντας το.

To Reebok CrossFit Nano 5.0 θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά τη 1η Ιουλίου.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial