Εξοπλισμός

Το ολοκαίνουργιο fēnix 3 Sapphire σε δύο εκδόσεις!

fēnix®3 Sapphire Rose Gold with White Band και fēnix® 3 Sapphire Silver with Leather Band. 

Δύο νέες εκδόσεις του απόλυτα επιτυχημένου αθλητικού ρολογιού με GPS, Garmin fēnix 3 Sapphire είναι πλέον διαθέσιμες. Το fēnix 3 σε απόχρωση του ροζ χρυσού με λευκό λουράκι σιλικόνης είναι ένα αντικείμενο μόδας, ενώ η έκδοση silver με το καφέ δερμάτινο λουράκι δίνει στο ρολόι μία ανθεκτική και παράλληλα κλασσική εμφάνιση. Οι νέες εκδόσεις fēnix 3 έχουν τις ίδιες λειτουργίες με το υπάρχουσα έκδοση fēnix 3 Sapphire.

Fenix3_HR_7728.1

Το  fēnix®3  είναι εξοπλισμένο με την νέα ενσωματωμένη ανοξείδωτη κεραία EXO™ για GPS και GLONASS. Διαθέτει λειτουργίες που υποστηρίζουν μια πληθώρα αθλημάτων όπως τρέξιμο βουνού, εξελιγμένη προπόνηση φυσικής κατάστασης, τρίαθλο, ποδηλασία, σκι και πεζοπορία. Με τον νέο του πιο κομψό, αθλητικό σχεδιασμό, την μοναδικής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη και τις λειτουργίες Smartwatch, το fēnix 3 φοριέται τέλεια ως καθημερινό ρολόι. Εφόσον το συνδέσετε με συμβατό Smartphone, στην οθόνη του θα βλέπετε ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και emails, πρόβλεψη καιρού και πολλά άλλα.

Εμφάνιση χωρίς συμβιβασμούς

Το  fēnix®3 συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τον αθλητικό σχεδιασμό με τη χρηστικότητα και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Ο σκελετός του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι στο χρώμα του ροζ χρυσού (rose gold) ή ασημί (Sapphire Silver). Η έκδοση του ροζ χρυσού διαθέτει λευκό λουράκι σιλικόνης που είναι πολύ ελαφρύ για να το φοράτε με την ίδια άνεση στη δουλειά και στην προπόνηση.  Η έκδοση Silver διαθέτει καφέ δερμάτινο λουράκι και στη συσκευασία περιλαμβάνεται επιπλέον μαύρο λουράκι TPU. Η ανθεκτική του κατασκευή το καθιστά αδιάβροχο μέχρι τα 100 μέτρα βάθος ώστε να είναι ιδανικό για την κολύμβηση, το καγιάκ και άλλες πιο extreme  δραστηριότητες στο νερό όπως το κανό1. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη Chroma για μοναδική ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και φακό από ζαφείρι που δεν χαράζει.

Έχει 20 ώρες αυτονομία σε λειτουργία GPS, 50 ώρες σε λειτουργία UltraTrac GPS και μέχρι 6 εβδομάδες σε λειτουργία Smartwatch. Οι βασικές λειτουργίες του ρολογιού περιλαμβάνουν ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις με ήχο και δόνηση και χρονόμετρο. Μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση αναλογικού ή ψηφιακού ρολογιού ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ!

Εξελιγμένη προπόνηση

Σε καθημερινή χρήση το fēnix®3 καταγράφει τις ημερήσιες δραστηριότητες, ορίζει έναν ημερήσιο στόχο βημάτων και εμφανίζει βήματα, θερμίδες και απόσταση. Μετά από μία ώρα ακινησίας σας ειδοποιεί με δόνηση να περπατήσετε και καταγράφει την ποιότητα του ύπνου σας .

Το fēnix®3  είναι εξοπλισμένο με μία σειρά εξελιγμένων λειτουργιών που σας βοηθούν να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση αλλά και τον τρόπο που προπονήστε.   Εφόσον το συνδέσετε με αισθητήριο καρδιακών παλμών2, το fēnix®3  μπορεί να εκτιμήσει την μέγιστη VO2 max ώστε να αξιολογήσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης του χρήστη και με βάση αυτό να προβλέψει την επίδοσή του σε αγώνες. Το fēnix®3  μπορεί ακόμα να υπολογίσει τον χρόνο αποκατάστασης και να πραγματοποιήσει έναν έλεγχο αποκατάστασης μετά από εντατικές προπονήσεις ώστε να ενημερώσει το χρήστη για το χρόνο που θα πρέπει να ξεκουραστεί μέχρι την επόμενη εντατική προπόνηση προκειμένου να αποφύγει τους τραυματισμούς. Εφόσον το συνδέσετε με το αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run™,  το fēnix®3 ελέγχει τον τρόπο που τρέχετε και σας παρέχει αναφορά των δυναμικών τρεξίματος που περιλαμβάνουν ρυθμό βημάτων, κατακόρυφη ταλάντωση και χρόνο επαφής του ποδιού με το έδαφος για βελτίωση της δρομικής οικονομίας.

Εκτός από το τρέξιμο, το fēnix®3  διαθέτει λειτουργίες για την ποδηλασία, την κολύμβηση, το τρίαθλο και το σκι. Στην πισίνα και την ανοιχτή θάλασσα το fēnix®3 καταγράφει την απόσταση, το ρυθμό, τον αριθμό απλωτών και πολλά άλλα. Στην λειτουργία Ski/Board ο χρήστης βλέπει ταχύτητα, απόσταση, κατακόρυφη πτώση και τον αριθμό των διαδρομών.

fenix3_HR_60591.4 1

Πραγματικά έξυπνο και Connected

Εκτός από εντυπωσιακό στην εμφάνιση και στις λειτουργίες προπόνησης και πλοήγησης, το fēnix®3 είναι και ένα εξαιρετικό smart watch. Εφόσον το συνδέσετε με συμβατό τηλέφωνο3  μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη του κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις. Το fēnix®3 καθιστά την αποθήκευση και δημοσίευση δεδομένων πιο εύκολη από ποτέ με την αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect , μέσω Wi-Fi® hotspots ή της εφαρμογής Garmin Connect Mobile μέσω Bluetooth®. Ο χρήστες fēnix 3 μπορούν να προσκαλέσουν φίλους τους να παρακολουθούν τα δεδομένα τους σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή LiveTrack.  Με το Connect IQ, το fēnix®3  να προσθέσετε εφαρμογές, widgets, πεδία δεδομένων και εμφανίσεις ρολογιού.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το fēnix®3  Sapphire Rose Gold και για το fēnix 3 Sapphire, Silver with Leather Band είναι στα 599€ ενώ για το sapphire silver bundle (επιπλέον αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run) είναι 649€.


1 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αδιαβροχοποίηση, πατήστε εδώ.

2 Το αισθητήριο καρδιακών παλμών πωλείται χωριστά.

3iPhone® 4S και μεταγενέστερα, και Android™ 4.3, ή μεταγενέστερα. Το τηλέφωνο θα πρέπει να υποστηρίζει Bluetooth Smart. Για μία λίστα συμβατότητας, πατήστε εδώ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial