Γυμναστική Προπόνηση

Το πιο αποτελεσματικό home -workout ώμων

Θέλω να γυμναστώ, αλλά σιχαίνομαι να πάω στο γυμναστήριο! Εσύ είσαι; Λοιπόν, δεν χρειάζεται να φοβάσαι καθώς υπάρχουν χιλιάδες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις χωρίς γυμναστήριο, χρησιμοποιώντας το δικό σου σωματικό βάρος ή λίγα βαράκια.

Αυτές οι 10 ασκήσεις θα σε βοηθήσουν να τονώσεις τους ώμους χωρίς την χρήση βαρών. Αντ’αυτού μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό σου σωματικό βάρος ή εξοπλισμό όπως βαράκια. Δεν χρειάζεσαι πολύ χώρο και χρόνο για αυτές τις ασκήσεις, αλλά πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να εστιάσεις στην κίνηση προκειμένου να δεις αποτελέσματα.

  • Κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες.

Κράτησε τους αγκώνες κοντά στον κορμό σου και τους ώμους κάτω, προκειμένου να μεγιστοποιήσεις τα αποτελέσματα.

3 σετ / 12 επαναλήψεις.

  • Βυθίσεις τρικεφάλων.

Πάρε ένα step, μια καρέκλα ή βρες ένα παγκάκι και έχεις ότι χρειάζεσαι για αυτή την άσκηση. Σιγουρέψου ότι οι γλουτοί και η μέση σου είναι κοντά στην καρέκλα για να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη της άσκησης.

Θες να αυξήσεις το κάψιμο; Δοκίμασε αργές και γρήγορες βυθίσεις.

3 σετ / 12 επαναλήψεις.

  • Στήριξη ‘σανίδα’ αγκώνες-παλάμες.

Μια εξαιρετική άσκηση τόσο για τους ώμους, όσο και για τους κοιλιακούς. Και όπως γνωρίζεις όσο περισσότερες μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται σε μια άσκηση, τόσο περισσότερες θερμίδες καις.

Σιγουρέψου ότι σφίγγεις τους κοιλιακούς σου κατά την διάρκεια της άσκησης και ότι ισχία, ώμοι και πόδια είναι σε μια ευθεία. Επίσης έλεγχε αν οι αγκώνες τοποθετούνται ακριβώς κάτω από τους ώμους.

2 σετ / 1 λεπτό.

  • Push ups 2-2-2

Σε αυτά τα πους απς θα χρησιμοποιήσεις 3 διαφορετικές θέσεις χεριών. Κλειστή, κανονική και ανοιχτή. Στην κλειστή στοχεύεις περισσότερο στους τρικεφάλους και στην ανοιχτή λαβή στοχεύεις περισσότερο στο στήθος. Αν δυσκολεύεσαι, μπορείς να τα εκτελέσεις με τα γόνατα να ακουμπάνε στο έδαφος.

4 σετ / 6 επαναήψεις (2 κλειστή, 2 κανονική, 2 ανοιχτή).

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial