Events Νέα

Η INTERSPORT και η SAUCONY σε προσκαλούν στο 4ο RUN TOGETHER που στηρίζει το Make-a-Wish

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY επιστρέφει δυναμικά, για 4η φορά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 28 Μαΐου. Το ξεχωριστό fun run, που εντυπωσίασε πέρυσι πάνω από 1.200 δρομείς, υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ανεξάρτητα από το δρομικό σας επίπεδο ή την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να απολαύσετε το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σ’ ένα run «φτιαγμένο» για την παρέα. Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας, να περάσουμε όμορφα, τρέχοντας.

Το φετινό RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY υποστηρίζει το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ώστε να μπορέσει να εκπληρώσει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Το ξεχωριστό fun run παραμένει πιστό στον κοινωνικό του χαρακτήρα και αποδεικνύει ότι, μέσα από το τρέξιμο και την διασκέδαση, αντλούμε την δύναμη που χρειάζεται για να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών. Οι συμμετέχοντες του RUN TOGETHER μπορούν προαιρετικά να ενισχύσουν την δράση του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), κάνοντας online δωρεά κατά την διαδικασία της online εγγραφής τους. Επιπρόσθετα, μπορούν να ενημερωθούν και να ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του την ημέρα του event.

Το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες, προσφέροντάς τους εμπειρίες που σκοπό έχουν να τα μεταμορφώσουν. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.680 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει! Στα γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη απασχολούνται 11 εργαζόμενοι και μια μεγάλη ομάδα εθελοντών που εργάζονται ακούραστα προκειμένου να χαρίσουν σε κάποια παιδιά την ελπίδα και το χαμόγελο.

Η εκκίνηση του 4ου RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 10 το πρωί, με 2 διαδρομές, των 3 και 6χλμ. Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν  να αποτελούνται από 2 άνδρες ή γυναίκες (ίδιου φύλου ή μικτά) ή από 1 ενήλικα κι 1 παιδί.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη νέα running συλλογή της SAUCONY. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις ΔΩΡΕΑΝ εξειδικευμένες υπηρεσίες, INTERSPORT Footscan, για να μάθετε την μορφολογία του πέλματός σας, και INTERSPORT Dynamic Analysis που αναλύει την κίνησή σας την ώρα που τρέχετε και καταγράφει τις επιβαρύνσεις που δέχεται το πέλμα σας.

Με μόλις 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια running, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό. Και φέτος το RUN TOGETHER κρύβει πολλές εκπλήξεις και happenings, δίνοντας ακόμη πιο fun χαρακτήρα στο καθιερωμένο πια event.

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

#RUNTOGETHER

Stay tuned στα social media για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Facebook/RunTogetherGR, Instagram/runtogethergr, YouTube/runtogethergreece και Google+/+RuntogetherGreece

Το Fitnesspulse.gr είναι Χορηγός Επικοινωνίας του RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY

Μοιραστείτε το με φίλους:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial