Αδυνάτισμα Διατροφή

Κάν’ το όπως η Δώρα και χάσε βάρος με υγιεινό τρόπο!

Αποτελέσματα και αληθινές αποδείξεις, με σύμμαχο το XLS Medical!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, 8 στις 10 Ελληνίδες δεν είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους και θέλουν να χάσουν βάρος. Η Δώρα είναι μία από αυτές τις καθημερινές γυναίκες που έβαλε στόχο να χάσει βάρος, τα κατάφερε και μας αφηγείται την ιστορία της.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας και του ασταθούς προγράμματος στη δουλειά της, η Δώρα είχε παραμελήσει τον εαυτό της και τη διατροφή της, με αποτέλεσμα να πάρει βάρος.  Είχε κάνει προσπάθειες κατά καιρούς να χάσει τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Λίγο πριν κλείσει τα 40, αποφάσισε να πάρει τη ζωή «στα χέρια της» και να κάνει τη μεγάλη αλλαγή. Με σύμμαχό το XL-S Medical κατάφερε να χάσει 10 κιλά σε μόλις 12 εβδομάδες. «Ξαναβρήκα τον εαυτό μου…νιώθω πιο ανάλαφρη, γεμάτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου», εξομολογείται η ίδια.

Η Δώρα τα κατάφερε και έχασε βάρος με υγιεινό τρόπο με σύμμαχο το XL-S Medical…μπορείς και εσύ!

τ4ρθ6ξυ

To XL-S Medical αποτελεί τη No1 μάρκα προϊόντων απώλειας βάρους στην Ευρώπη. Πρόκειται για πιστοποιημένα ιατροτεχνολογικά προϊόντα με φυσικά ενεργά συστατικά και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Συμβουλευθείτε το φαρμακοποιό σας, ποιο είναι το ιδανικό προϊόν για τις δικές σας ανάγκες:

XLS Medical:

  • Xάνετε έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι μόνο με δίαιτα.
  • Με φυσικό ενεργό συστατικό από φυτικές ίνες και σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνες Α, D και Ε.
  • Κλινικά αποδεδειγμένα δεσμεύει διατροφικό λίπος και το αποβάλλει φυσικά από τον οργανισμό με αποτέλεσμα μεγαλύτερη απώλεια βάρους.
  • Προκαλεί αίσθημα κορεσμού και έτσι μειώνεται η όρεξη αλλά και η επιθυμία για… «τσιμπολογήματα»!

,p]h5tb

XL-S Medical Max Strength:

  • Για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα!
  • Το 1ο προϊόν που μειώνει την πρόσληψη θερμίδων από τα κύρια συστατικά: υδατάνθρακες, σάκχαρα & λίπος.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της Δώρας και ανακαλύψτε και άλλες αληθινές ιστορίες στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/XLSMedicalGreece

# # #

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial