Όροι χρήσης

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο τo περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου www.fitnesspulse.gr ανήκει στο www.fitnesspulse.gr ή σε άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που τoυ το έχουν παραχωρήσει με ιδιαίτερες συμφωνίες.

Το ανωτέρω περιεχόμενο προστατεύεται από τις διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, φόρτωση, διαμόρφωση ή τροποποίηση των σελίδων/κειμένων/φωτογραφιών του www.fitnesspulse.gr ή εκπομπή του www.fitnesspulse.gr με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Δικαιούχου.

Πληροφόρηση

Τo περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου www.fitnesspulse.gr προέρχεται από συντάκτες του www.fitnesspulse.gr ή από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και παρέχεται “όπως είναι”. Αυτός ο ιστότοπος καταρτίζεται με τη μεγαλύτερη δυνατή επιμέλεια. Παρολαυτά η ακρίβεια και η ορθότητα των πληροφοριών που περιέχονται δεν μπορεί να είναι εγγυημένη καθώς μπορεί να αλλάζουν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του www.fitnesspulse.gr.

Ειδικότερα όσον αφορά την πληροφόρηση γύρω από αγώνες, εκδηλώσεις ή events, ο αναγνώστης έχει ευθύνη να διασταυρώνει απευθείας με τη διοργάνωση κάθε τέτοιου την ορθότητα των πληροφοριών, καθώς αυτές μπορεί να έχουν αλλάξει χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του www.fitnesspulse.gr.

Όροι χρήσης σχολίων

Το www.fitnesspulse.gr διατηρεί το δικαίωμα επιλογής των σχολίων που θα προβάλλονται σε κοινή θέα. Σκοπός του είναι η αντικειμενική και πολύπλευρη ενημέρωση του κοινού και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.

Προσπαθώντας να μείνουμε συνεπείς σε αυτές τις αρχές, επιθυμούμε οποιαδήποτε προσθήκη σχολίων. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να μπλοκάρουμε σχόλια τα οποία εξαπολύουν έμμεσα ή άμεσα κατηγορίες χωρίς βάσιμα επιχειρήματα ή/και εκφράζονται με ειρωνικό ή υβριστικό ύφος. Θα παρακαλούσαμε ιδιαίτερη προσοχή όταν γίνεται αναφορά σε ονόματα αφού η αναφορά και μόνο αποτελεί εκβιαστικό μέσο για κάποιον που ίσως δεν θέλει να αναμιχθεί σε αντιδικίες. Δεν αποτελούμε σε καμία περίπτωση λαϊκό δικαστήριο, ούτε μέσο διαπόμπευσης.

Για λόγους καλαισθησίας, σας παρακαλούμε να γράφετε τα σχόλιά σας με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία και να χρησιμοποιείτε ελληνική γραμματοσειρά και όχι λατινικά (greeklish) όταν χρησιμοποιείτε ελληνική γλώσσα. Τα κεφαλαία γράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αν χρειάζεται, για να τονιστεί κάτι, αλλά γενικά δίνουν την αίσθηση πως ο επισκέπτης “φωνάζει” και σίγουρα σε μια συζήτηση δεν προσπαθούμε να πείσουμε κάποιον με τις φωνές μας.

Τα σχόλια που δημοσιεύονται εκφράζουν τις απόψεις των επισκεπτών και όχι της ιστοσελίδας www.fitnesspulse.gr. Η δυνατότητα σχολιασμού των ειδήσεων υπάρχει σαν μέσο ανταλλαγής απόψεων και οι συντελεστές της ιστοσελίδας δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν με αυτές, ούτε να γνωρίζουν κάθε παρασκήνιο ή/και υπονοούμενο που ενδεχομένως κρύβεται σε κάποια γραφόμενα. Το www.fitnesspulse.gr δεν ευθύνεται για τα σχόλια αυτά. Σε κάθε περίπτωση, οποιοσδήποτε αισθάνεται ότι θίγεται προσωπικά από κάποιο σχόλιο, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στο info@fitnesspulse.gr και να μας ενημερώσει σχετικά.

Σημειώνουμε, τέλος, πως ρόλος των σχολίων δεν είναι να επικοινωνούν οι αναγνώστες με την ιστοσελίδα, αλλά να επικοινωνούν μεταξύ τους. Εάν έχετε κάποιο ερώτημα, απορία, παράπονο ή κάτι άλλο και θέλετε να επικοινωνήσετε με το www.fitnesspulse.gr παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το email μας info@fitnesspulse.gr και μην δημοσιεύετε τα παραπάνω στα σχόλια περιμένοντας απάντηση.

Θυμίζουμε πως πάντα υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής επώνυμης επιστολής προς δημοσίευση στο info@fitnesspulse.gr.

Διαφήμιση

Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο www.fitnesspulse.gr παρακαλούμε δείτε εδώ πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε στο info@fitnesspulse.gr.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial