Events Νέα

Η adidas χορηγός του Ladies Run 2015

παρέχει το επίσημο adidas tshirt του αγώνα!

Η adidas, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών, στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ladies Run, τον αγώνα τρεξίματος μόνο για γυναίκες. Με πρωτοποριακή διάθεση, η adidas σχεδίασε και φέτος το t-shirt που θα φορέσουν οι συμμετέχουσες στο Ladies Run, που πραγματοποιείται την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

adidas x Ladies Run 2015 (1)

Το επίσημο Running t-shirt του αγώνα φέρει την τεχνολογία ClimaLite®, μία ειδική τεχνολογία ύφανσης που απομακρύνει τον ιδρώτα, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει και στη runner να αισθάνεται άνετα & δροσερά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα, διαθέτει γυναικεία «μεσάτη» γραμμή και V λαιμόκοψη κολακεύοντας το γυναικείο σώμα. Με έντονο μοβ χρώμα είναι σίγουρο πως εκτός από υψηλές επιδόσεις, θα φροντίσει και για το στιλ των runners! Αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό με κολάν ή σορτσάκι τόσο την ημέρα του αγώνα όσο και σε κάθε προπόνηση, ενώ την απόλυτη εμπειρία τρεξίματος, συμπληρώνουν τα νέα Ultra Boost της adidas.

adidas x Ladies Run 2015 (2)

Νιώσε την ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας που προσφέρουν και δοκίμασέ τα από κοντά την ημέρα του αγώνα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της adidas.

adidas x Ladies Run 2015 (4)

Η adidas εύχεται Καλή Επιτυχία σε όλες τις ladies που θα αγωνιστούν χωρίς να ξεχνούν το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, που στόχο έχει την ενίσχυση βοήθειας ευπαθών ομάδων γυναικών.

#BoostAthens like a lady!

 


Βρες τα running νέα της adidas στο:

Facebook @adidasRunning

Twitter @adidasgr

Instagram @adidasgr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial