Αδυνάτισμα Διατροφή

Τα λάθη που κάνεις θέλοντας να αποκτήσεις το τέλειο σώμα

Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να φορέσεις πια αυτό το μπικίνι χρυσή μου;

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει και το άγχος μας. Πέφτουμε με τα μούτρα στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μασάμε ούτε τσίχλα γιατί θα πονάει ο μέγας κοιλιακός μας, και ξεκινάμε τη διάσημη δίαιτα “πεθαίνω της πείνας”.

Ήρθε η ώρα να τα δούμε τα πράγματα αλλιώς. Ως εδώ κυρίες μου.

Αν είσαι μέσα σε αυτές που θέλουν να χάσουν μερικά κιλά και να έχουν ένα ωραίο σώμα για μπικίνι, θα σου πούμε  μερικές τακτικές- συμβουλές που ΔΕΝ πρέπει ακολουθήσεις.

1. Τρως αέρα

Το να μην τρως τίποτα ή και λίγο δεν είναι τρόπος για να χάσεις βάρος αλλά για να καταστρέψεις σιγά σιγά τον οργανισμό σου. Το μόνο που θα πετύχεις είναι να σου έρθει μία λιποθυμία καθώς θα φλερτάρεις το απέναντι αγόρι στο πεζοδρόμιο έξω από το μπαρ. Ο οργανισμός σου χρειάζεται φαγητό και λίπος, με σωστές τροφές, όπως κοτόπουλο και ψάρια και με το καλό λίπος, όπως αυτό που έχει το αβοκάντο και τα καρύδια, θα βοηθηθείς αρκετά στο να αδυνατίσεις. Δεν σου λέω τώρα πως θα γίνεις μοντέλο, γιατί δυο μήνες έμειναν και θαύματα δεν γίνονται.

2. Ζυγίζεσαι πολύ συχνά

Με το να στέκεσαι πάνω από την ζυγαριά κάθε μέρα, βγάζοντας ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα (έχεις σκεφτεί μέχρι πόσα γραμμάρια μπορεί να ζυγίζει το σφράγισμα στον τραπεζίτη) δεν γίνεται δουλειά. Θα τα κάνεις χειρότερα. Άφησε τις μέρες να περάσουν και όταν γυμνάζεσαι και τρως υγιεινά τότε θα δεις αποτελέσματα.

3.Υπερβολική Προπόνηση

Το να πηγαίνεις δουλειά και με το που μπαίνεις στο σπίτι να αλλάζεις, φεύγοντας για το γυμναστήριο επί 7 μέρες την εβδομάδα δεν βοηθά και πολύ. Εκτός του ότι θα είσαι σαν το ζόμπι στην δουλειά, στο γυμναστήριο, στο καφεδάκι με τις φίλες – που δεν θα ακούσεις ότι ο Μάνος απάτησε την Μαρία – θα πάθεις και υπερκόπωση. Έτσι με λίγη ξεκούραση, πηγαίνοντας 4 φορές την βδομάδα γυμναστήριο, το σώμα μπικίνι που ονειρεύεσαι ξεκινά να αποκτά σάρκα.

4. Τα παρατάς

Απλά όταν θα τρέχεις στο διάδρομο, θα έχεις στα ακουστικά το τραγούδι των Hurts “Don’t let go. Never give up, it’s such a wonderful life”.

Το ξέρω, σου φαίνεται μακρινό ταξίδι ο παράδεισος του μπικίνι αλλά μην τα παρατάς και αν κουράστηκες με τις διατροφές και τα γυμναστήρια, απλά κάνε τις μικρές αλλαγές, αυτές που μπορείς να αντέξεις.

5. Θέλεις αυτό που θέλουν οι άλλοι

Περιμένεις τους κοιλιακούς της Πετρουλάκη και τον σφιχτό κώλο της Lima; Δεν λέω για κάποιους είναι το τέλειο για κάποιους άλλους όχι. Δεν πάνε πάντα έτσι τα πράγματα, μην περιμένεις να γίνεις κάτι που απλά μπορεί να μην είσαι, αλλά να γίνεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλά. Με το να προσπαθείς να γίνεις αυτό που αρέσει στους άλλους δεν θα βλέπεις τα αποτελέσματα που θέλεις και δεν θα αισθάνεσαι εντάξει με τον εαυτό σου.

6. Δίαιτες μόδας, ενεργειακά ποτά, χάπια απώλειας βάρους

Άσε κάτω το μασαζοκαλσόν λέμε κούκλα μου.

7. Μιλάς αρνητικά για τον εαυτό σου

Βρίσκεσαι στην παραλία ή στο γυμναστήριο και κοιτάζεις την άλλη που έχει το τέλειο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και καταριέσαι τα γονίδια σου. Είμαι σίγουρη και εγώ το ίδιο κάνω. Μέγα λάθος φίλη μου. Δεν είναι καλό να σκέφτεσαι αρνητικά για τον εαυτό σου (τα λέω για να τα ακούω κι εγώ).

 


 

Πηγή: ladylike.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial