Αδυνάτισμα Διατροφή

9 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις αν προσπαθείς να χάσεις βάρος

Η άσκηση για να χάσεις βάρος προϋποθέτει ότι γνωρίζεις τι να κάνεις, πότε να το κάνεις και πως να το κάνεις. Οι ειδικοί προσφέρουν τις καλύτερες συμβουλές για το πως να το κάνεις με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ο καθένας έχει διαφορετικούς λόγους για να γυμνάζεται και όλοι είναι σεβαστοί. Αν ο στόχος σου είναι να χάσεις βάρος, πρέπει να γνωρίζεις ότι απαιτείται μια υγιεινή διατροφή, καταναλώνοντας το σωστό αριθμό θερμίδων και να παραμένεις δραστήριος για να δεις αποτελέσματα. Αν πρόκειται η προσπάθειά σου να ξεκινήσει στο γυμναστήριο, παρακάτω θα βρεις είναι 9 συμβουλές από κορυφαίους ειδικούς που βεβαιώνουν ότι η σκληρή δουλειά σου θα αποδώσει καρπούς.

  • Κάνε μια δραστηριότητα που πραγματικά απολαμβάνεις.

grw

Μπορεί να μην έχεις βρει ακόμα κάποια δραστηριότητα που αγαπάς, αλλά αν προσπαθείς να γυμνάζεσαι τακτικά, θα βρεθεί. Δοκίμασε διαφορετικές δραστηριότητες μέχρι να βρεις κάτι που θα απολαμβάνεις. Τρέξε, περπάτα, δοκίμασε Zumba, κάνε burpees ή γράψου σε ένα μάθημα kickboxing.

  • Μην εστιάζεις τόσο πολύ στο πόσες θερμίδες καις.

Organic Vegetables Salad with Measure Tape.Healthy Diet Salad Concept

Μετρώντας μόνο την ποσότητα των θερμίδων που καις δεν προσεγγίζεις ισορροπημένα την απώλεια βάρους. Υπάρχουν τόσοι άλλοι παράγοντες στο να χάσεις βάρος, όπως αν προπονείσαι στη σωστή ένταση. Έτσι αντί να μετράς τις θερμίδες που καις, δημιούργησε διαφορετικούς στόχους όπως πόσα λεπτά θα γυμναστείς, το να εκτελείς με σωστή τεχνική τις ασκήσεις, ή να χρησιμοποιήσεις μεγαλύτερα κιλά βαράκια. ‘Ξεκίνα να εστιάζεις στην βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σου’ εξηγεί η Jessica Smith, πιστοποιημένη προπονήτρια ευεξίας και δημιουργός του Walk STRONG: Total Transformation 6 Week System. Αυτό θα σε βοηθήσει στη δημιουργία μιας υγιούς και ισορροπημένης προσέγγισης όχι μόνο στο να γίνεις καλύτερος, αλλά και να αισθάνεσαι καλύτερα.

Διάβασε την συνέχεια εδώ:

Μοιραστείτε το με φίλους:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial