Fitness Outdoor Γυμναστική Προπόνηση

Προπόνηση σε σκαλάκια (Part-3)

Ήρθε η ώρα για τους κοιλιακούς μας από τις fitVPaddiction! Είμαστε σίγουρες ότι σε πείσαμε πως μπορείς να κάνεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, απλά με κάποια σκαλιά που βρήκες στη γειτονιά σου . Αν πάλι δεν έχεις δοκιμάσει το part 1 και το part 2 που δείξαμε τη περασμένη εβδομάδα, ξεκινά με το part 3 και ολοκλήρωσε με τα αλλά 2 προηγούμενα μέρη.

1. Πλάγιοι κοιλιακοί

Στήριξε την μια παλάμη σου σε ένα από τα σκαλιά και τα πόδια σου μερικά σκαλιά κάτω , όπως βλέπεις στη φωτογραφία. Προσπάθησε το σώμα σου να είναι ευθυγραμμισμένο και παράλληλο με τα σκαλιά. Μείνε εκεί για 20-30″

ecd0a8c8-7dd1-4a01-a240-19846a649b73

2. Πλάγιοι κοιλιακοί με μετακίνηση του κορμού

Στήριξε την μια παλάμη σου σε ένα από τα σκαλιά και τα πόδια σου μερικά σκαλιά κάτω , όπως βλέπεις στη φωτογραφία. Προσπάθησε το σώμα σου να είναι ευθυγραμμισμένο και παράλληλο με τα σκαλιά. Φέρε το χέρι που είναι ψηλά προς τα σκαλιά στρίβοντας τον κορμό και μετά έλα πάλι στην αρχική σου θέση. Κάνε 8 επαναλήψεις στο κάθε χέρι και 3 σετ.

unnamed (1)

3. Στάση του κάτω-σκύλου στα σκαλάκια 

Βαλε τις παλάμες των χεριών στα κάτω σκαλιά , και σε 2 σκαλιά πάνω τις φτέρνες των ποδιών σου. Μάζεψε τα δάχτυλα των ποδιών σου και με αργές κινήσεις υψώστε τους γοφούς σας προς το ταβάνι, σχηματίζοντας με το σώμα σου  ένα Λ, απομακρύνοντας τους ώμους όσο μπορείς από τα αυτιά. Τα πόδια σου πρέπει να έχουν απόσταση το ένα από το άλλο περίπου όσο ο γοφός σου και τα γόνατά σας πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένα. Μείνε σε αυτή την στάση για τρεις αναπνοές.

unnamed


fitVPaddiction, Βίβιαν Δράκου και Πόλυ Χατζόγλου

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial