Events Νέα

Η Mastercard σας πηγαίνει στο UEFA Champions League

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες Mastercard και

ζήστε από κοντά την ανεκτίμητη εμπειρία των αγώνων UEFA Champions League.

Η Mastercard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει την ευκαιρία σε 50 τυχερούς λάτρεις του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν από κοντά τις μεγάλες μάχες του Ολυμπιακού FC στα play offs της διοργάνωσης.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού FC καθώς και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν εισιτήρια για τις επόμενες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, με τη Barcelona FC στις 31 Οκτωβρίου και με τη Juventus στις 5 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, απλά και εύκολα, με τις συναλλαγές τους.

Οι κάτοχοι καρτών Mastercard® που θα χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για όλες τις αγορές τους, από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου, αυτομάτως θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη των 50 μεγάλων τυχερών – 25 για κάθε αγώνα, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο και θα ζήσουν μια βραδιά ανεκτίμητης αξίας στο γήπεδο.

Η Χριστίνα Μηλιαράκη, Marketing Director της Mastercard σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε: «Συνεχίζουμε να προσφέρουμε στιγμές ανεκτίμητης αξίας στους κατόχους καρτών Mastercard, μέσα από τις μοναδικές συγκινήσεις που προσφέρει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας της αγαπημένης τους ομάδας. Μέσα από την υποστήριξη της Mastercard στο UEFA Champions League, δίνουμε την ευκαιρία σε τυχερούς κατόχους καρτών Mastercard να ζήσουν το πάθος και την ένταση ενός κορυφαίου ποδοσφαιρικού θεσμού».

Κάθε αγορά, ανεξαρτήτως ποσού, ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση. Όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιείτε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε ένα από τα πενήντα εισιτήρια.

 

Τα εισιτήρια είναι προσφορά της Mastercard, Επίσημου Χορηγού του UEFA Champions League.

Όροι και προϋποθέσεις στο www.mastercard.gr & στο facebook.com/MastercardGreece

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial