Νέα

Η Boussias διοργανώνει το πρώτο The Fitness Conference ψηφιακά για Ελλάδα και Κύπρο

Στις 29 Ιουνίου 2021, η Boussias θα διοργανώσει το πρώτο συνέδριο The Fitness Conference ψηφιακά για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το συνέδριο στοχεύει να αναδείξει την τεράστια εξέλιξη της τεχνολογίας που συμβάλλει καθοριστικά στην επικοινωνία και αλληλεπίδραση των επαγγελματιών του χώρου γυμναστικής με τους πελάτες τους εν μέσω πανδημίας. Μέσα από πλατφόρμες, apps, site έχουμε βιώσει το πως οι ψηφιακές υπηρεσίες μας φέρνουν κοντά και μας ενεργοποιούν καθημερινά και στο κομμάτι της γυμναστικής. Το The Fitness Conference πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων ( ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) και του GRACTIVE Ινστιτούτο Άσκησης και Ευεξίας.  Μεταξύ άλλων θα απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα:

-Πως θα είναι η μετά Covid-19 εποχή στον χώρο του fitness;

-Τα digital προγράμματα ήρθαν για να μείνουν; Πως θα ενσωματωθούν στη νέα επιχειρηματική πραγματικότητα;

-Πως θα καταστήσουμε πιο φιλικά τα digital προγράμματα;

-Πως θα αναπροσαρμόσουν οι επαγγελματίες του fitness το στρατηγικό τους πλάνο για να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευελιξία;

To συνέδριο θα συγκεντρώσει μερικούς από τους κορυφαίους ομιλητές από τη βιομηχανία του fitness, από 10 διαφορετικές χώρες. Καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς ομιλητές, εξειδικευμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες θα συζητήσουν τις νέες προκλήσεις του χώρου αλλά και τις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα του κλάδου.

Το The Fitness Conference θα αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες του χώρου στην επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων τους. Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες του fitness θα έχουν την ευκαιρία να:

-Ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στο fitness μετά και την έλευση του Covid-19

-Μάθουν πως θα είναι η επόμενη ημέρα στα γυμναστήρια, αμέσως μετά το άνοιγμά τους

-Γνωρίσουν επιτυχημένες πρακτικές από 10 διαφορετικές χώρες live από τους κορυφαίους στο είδος τους επαγγελματίες του fitness

-Μάθουν πως θα ενσωματωθούν τα digital προγράμματα στη νέα επιχειρηματική πραγματικότητα

-Γνωρίσουν τις digital τεχνολογίες που θα συμβάλλουν στο engagement των πελατών.

Τέλος, στο πλαίσιο στήριξης του κλάδου, ο οποίος έχει πληγεί το τελευταίο έτος από τον Covid-19, η Boussias προσφέρει επιδότηση παρακολούθησης σε όλους τους επαγγελματίες των γυμναστηρίων, αξίας 140 ευρώ.

Χορηγοί Επικοινωνίας: LADYLIKE, SHAPE, AHLETICS SPORTS MAGAZINE, RUNNINGNEWS.GR, FITNESSPULSE.GR, FITNESS MOTIVATION HELLAS, WEFIT, RUNFUN.GR, RUNSTER.GR, DIAS ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΙΑΣ ΛΤΔ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.thefitnessconference.gr.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial