Αδυνάτισμα Διατροφή

Ποιοι διάσημοι σε προτρέπουν να μην κάνεις δίαιτα;

Υπάρχουν τόσες δίαιτες εκεί έξω που είναι αδύνατο να μη δημιουργηθεί σύγχυση στο κεφάλι σου. Αλλά εδώ υπάρχει μια καλύτερη ιδέα: αντί να μπλεχτείς μετρώντας θερμίδες ή υδατάνθρακες, πάρε έμπνευση από αυτές τις γυναίκες που έχουν οριστικά βγει από το παιχνίδι της δίαιτας και της στέρησης και έχουν πια αφοσιωθεί στο να προσφέρουν στον εαυτό τους θρεπτικά τρόφιμα – και μάλιστα σε αφθονία. Δες στη συνέχεια γιατί δε θα δεις ποτέ τη Jennifer Lawrence, τη Jameela Jamil και άλλες 5 διάσημες να χάνουν βάρος με τη βοήθεια της δίαιτας.

Jennifer Lawrence

Η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τη στάση της με τη διατροφή και την άσκηση για την προετοιμασία της για τις ταινίες εξομολογείται ότι δε μπορεί να δουλέψει με τη δίαιτα, πεινάει και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της, μιας και χρειάζεται περισσότερη ενέργεια.

Jameela Jamil

“Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δείχνουμε όλοι το ίδιο. Μιας και τίποτα καλό δεν μπορεί να προέρχεται από το μίσος”, δήλωσε η ηθοποιός καλώντας όλες τις γυναίκες να σταματήσουν να κατακρίνουν τον εαυτό τους με βάση το πόσο ζυγίζουν.

Adele

“Θα έχανα βάρος μόνο όταν αυτό θα επηρέαζε την υγεία μου ή τη σεξουαλική μου ζωή, πράγμα που στην παρούσα φάση δεν κάνει”, δήλωσε η 15 – φορές νικήτρια των βραβείων Grammy μετά από την κριτική που δέχτηκε από σχόλια στο YouTube.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial