Διατροφή Ενημέρωση

Πάρε το coffee-break σου μαζί όπου και να πας!

Η HELL παρουσιάζει τα νέα της ροφήματα με βάση το γάλα στο παραδοσιακό αλουμινένιο κουτάκι της

Πλέον, η μάρκα ενεργειακού ποτού HELL ENERGY καινοτομεί και προσφέρει μια νέα σειρά ροφημάτων για εκείνους που τους αρέσουν τα latte όσο τους αρέσουν και τα ενεργειακά ποτά. Η σειρά προϊόντων Energy Coffee απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ που θέλουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ροφήματα όταν βρίσκονται εν κινήσει. Με 75% περιεκτικότητα σε γάλα, τα νέα ροφήματα έχουν μεταξένια υφή και περιέχουν πραγματικά εκχυλίσματα καφέ. Θα τα βρείτε διαθέσιμα στα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα σε τρεις μοναδικές γεύσεις: Latte, Slim latte και Cappuccino.

Η σειρά Energy Coffee δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα καφέ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου και να βρίσκονται. Το πλεονέκτημα αυτού του ready-to-drink ροφήματος σε αλουμινένιο κουτάκι είναι πως μπορείς να απολαύσεις την μοναδική του γεύση και ποιότητα όπου και όποτε θέλεις.

Το Energy Coffee είναι διαθέσιμο στα καταστήματα σε τρεις διαφορετικές γεύσεις. Και οι τρείς περιέχουν 75% γάλα και – λόγω της θερμικής επεξεργασίας σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες – καμία τους δεν περιέχει συντηρητικά. Τα ροφήματα μπορούν να αποθηκευτούν και να καταναλωθούν σε θερμοκρασία δωματίου και παγωμένα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καταναλωτή. Ωστόσο, μετά το άνοιγμα πρέπει πάντα να φυλάσσονται στο ψυγείο.

Κάθε κουτάκι Latte, Cappuccino και Slim latte περιέχει 40mg/100ml καφεΐνης από εκχυλίσματα καφέ arabika και robusta, τα οποία ισοδυναμούν με λίγο περισσότερο από ένα φλυτζάνι espresso. Εάν θέλετε να έχετε τον έλεγχο της ημερήσιας πρόσληψης ζάχαρης ή εάν απλώς προσέχετε τη διατροφή σας, το Slim latte αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς, καθώς δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, ενώ το άρωμα βανίλιας bourbon δίνει στο ρόφημα μια απίστευτη αρμονία γεύσεων.

Η φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία από αλουμίνιο είναι ιδανική για να έχετε μαζί σας τα αγαπημένα σας ροφήματα όπου κι αν βρίσκεστε. Τέλος η αναμονή στην ουρά της καφετέριας ή να πρέπει να φτιάξετε το δικό σας καφέ από το σπίτι. Η αγαπημένη σας γεύση βρίσκεται πλέον μέσα σε ένα κουτάκι.

Το Energy Coffee Latte, το Slim latte και το Cappuccino διατίθενται στα σημεία πώλησης σε κουτάκια των 250 ml.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial