Events Νέα

Εξασφάλισε online ετήσια συνδρομή γυμναστικής από τα Yava με μόνο 68 € – Δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα και οι 3 μήνες του lockdown!

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Την πιο «value for money» προσφορά για ετήσια συνδρομή γυμναστικής διαθέτει προς το κοινό φέτος ο μεγαλύτερος όμιλος γυμναστηρίων στην Ελλάδα, τα Yava Fitness Centers.

Με παρουσία στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της επαρχίας, τα Yava για ακόμα μια φορά πρωτοπορούν και πάλι, δίνοντας έμφαση στα μέτρα ασφαλείας για στην προστασία της δημόσιας υγείας , ενώ επενδύουν στην τεχνολογία, με τη χρήση και των ηλεκτρονικών ραντεβού για την επίσκεψη στους χώρους άθλησης αλλά και των gym panel (μόνιτορ), όπου ο κάθε αθλούμενος πια έχει τη δυνατότητα να μπορεί να προπονείται ακόμα και μόνος του, χωρίς δηλαδή τη συχνή παρουσία και βοήθεια του γυμναστή. Έτσι η γυμναστική στο γυμναστήριο γίνεται με περισσότερη ασφάλεια λόγω Covid -19, καθώς παράλληλα τηρούνται και όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τους αρμόδιους φορείς.

Φέτος λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις RED ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 € παίρνοντας δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένων των group +) και παράλληλα να κερδίσεις και τους τρείς μήνες που έχασες λόγω του lockdown! Eίναι σημαντικό να ξέρεις πως τα «group +» ομαδικά προγράμματα, είναι ολιγομελή τμήματα αθλούμενων, που σημαίνει ακόμα περισσότερη ασφάλεια.

Ακόμα με την αγορά της ετήσιας συνδρομής γυμναστικής παίρνεις δώρο gift cards για να δώσεις σε γνωστούς και φίλους σου προκειμένου και εκείνοι να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν την ίδια συνδρομή στην ίδια προνομιακή τιμή και να εξασφαλίσουν και εκείνοι επιπλέον δωροκάρτες για περισσότερα άτομα!

Η υπερπροσφορά αυτή της RED συνδρομής ισχύει για όλους και αυστηρά έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2020, με δυνατότητα αγοράς από το γυμναστήριο της επιλογής σου ανά την Ελλάδα με μετρητά ή κάρτα, καθώς και με άμεση online αγορά από το site της εταιρείας εφόσον δεν θέλεις να περιμένεις!

Και γιατί να περιμένεις αφού μπορείς να την αγοράσεις άμεσα από εδώ

Αγοράζοντας νωρίτερα από εδώ την ετήσια RED συνδρομή των 68€ είτε είσαι ήδη μέλος των Yava και έχει λήξει η συνδρομή σου, είτε είσαι νέο μέλος έχεις:

  • Ελεύθερη χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων
  • Χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και ελευθέρων βαρών
  • Συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα χωρίς χρέωση
  • Χρήση αποδυτηρίων και lockers
  • Προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής ανάλογα με τις ανάγκες σου το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά
  • Οπτικοακουστικό υλικό για τον νέο κόσμο των Yava το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά με οδηγίες γυμναστικής αλλά και διατροφής
  • Δωρεάν εγγραφή αξίας 30€
  • 3 gift cards για να τις δώσεις σε φίλους σου, στην οικογένειά σου, σε γνωστούς σου, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν και εκείνοι της προνομιακής τιμής των 68€.
  • Όπως σημειώνουν τα Yava, τα μέλη που είχαν ενεργή συνδρομή κατά τη διάρκεια του lockdown (από 13/03/20 και μετά), παίρνουν δώρο και τους 3 μήνες του lockdown (σύνολο δηλαδή 15 μήνες)!  

Bάλε τη γυμναστική, την ευεξία και τα οφέλη της στη ζωή σου και επένδυσε στο πολυτιμότερο αγαθό που έχεις… την υγεία σου. Επωφελήσου τώρα της μοναδικής αυτής ευκαιρίας που σου δίνουν τα Yava, το μεγαλύτερο και το πιο αξιόπιστο δίκτυο fitness και wellness  στην Ελλάδα. Γίνε μέλος της μεγάλης αυτής οικογένειας που έκανε το fitness τρόπο ζωής. Κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου, στους φίλους σου, στην οικογένειά σου, στους δικούς σου ανθρώπους. Άσε για λίγο στην άκρη τις καταχρηστικές συνήθειες της καθημερινότητας και δοκίμασε να αλλάξεις προς το καλύτερο.

Το έμπειρο προσωπικό των Yava Fitness Centers σε περιμένει για να σε καθοδηγήσει σωστά και με ασφάλεια ενώ θα σε βοηθήσει να σχεδιάσετε το πρόγραμμα εκγύμνασης που σου ταιριάζει με τα καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια πληθώρα από ομαδικά προγράμματα στους ειδικά σχεδιασμένους και ασφαλείς λειτουργικούς χώρους με μοναδική αισθητική. Ένα υγιές σώμα είναι παντός καιρού και ανεξαρτήτως εποχής γι’ αυτό και η γυμναστική πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς σου.

Και όταν λέμε η πιο «value for money»  προσφορά της αγοράς το εννοούμε, αφού μετά τη λήξη της συγκεκριμένης προσφοράς οι τιμές όπως αναφέρουν τα Yava θα αλλάξουν πολύ προς τα πάνω… Οπότε μην περιμένεις… και εξασφάλισε τώρα την εγγραφή σου online εδώ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial