Εξοπλισμός

Garmin® Edge® 130 – Ένα μικρό GPS για την ποδηλασία σε κάθε διαδρομή

Το Edge 130, είναι ένα μικρό και ελαφρύ και ταυτόχρονα ανθεκτικό GPS για την ποδηλασία, για εύχρηστη πλοήγηση και μοναδικές λειτουργίες ενημέρωσης του αναβάτη. Είτε κάνετε ποδήλατο στο δρόμο, είτε στο μονοπάτι, η ευδιάκριτη στον ήλιο οθόνη του 1,8” σας παρέχει με μία ματιά όλα τα χρήσιμα δεδομένα ενώ η λειτουργία του με 5 πλήκτρα προσφέρει ασυναγώνιστη ευκολία σε κάθε έδαφος.

Χρησιμοποιώντας τους δορυφόρους GPS, GLONASS και Galileo μαζί με το ενσωματωμένο βαρόμετρο, το Edge 130 προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμα πιο ακριβή δεδομένα για να γνωρίζετε πόσο μακριά, γρήγορα και ψηλά προπονήστε. Πριν την ποδηλασία, οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν και να κατεβάσουν τις πορείες τους από τη λειτουργία Course Creator στο Garmin Connect, που χρησιμοποιεί τη δημιουργία δημοφιλών διαδρομών Trendline™ για να προσφέρει τις καλύτερες πορείες στην άσφαλτο ή στο βουνό που προτιμούν οι περισσότεροι ποδηλάτες. Κατά την ποδηλασία, το Edge 130 προσφέρει εύκολες οδηγίες και ειδοποιήσεις στροφών για να γνωρίζετε πού πάτε. Αν χρειαστεί σας καθοδηγεί πίσω στο σημείο της αφετηρίας της διαδρομής.

Για να συντελέσει στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου ποδηλατικού περιβάλλοντος, το Edge 130 είναι συμβατό με τα προϊόντα της σειράς Varia, όπως το νέο οπίσθιο ραντάρ RTL510 Rearview Radar, το έξυπνο φως UT800 και άλλα. Το Edge 130 υποστηρίζει Bluetooth® και ANT+® για πρόσθετες δυνατότητες αισθητηρίων όπως τηλεχειριστήριο Edge – ιδανικό για έναρξη/ παύση καταγραφής, αλλαγή σελίδας και επισήμανση γύρων στο mountain bike χωρίς ο χρήστης να παίρνει τα χέρια του από το τιμόνι. Για μεγαλύτερη ασφάλεια η λειτουργία Assistance1 σας επιτρέπει να στέλνετε την τοποθεσία σας απευθείας από το Edge 130 στις επαφές εκτάκτου ανάγκης αν χρειαστεί, ενώ το LiveTrack1 επιτρέπει στους φίλους και την οικογένειά σας να παρακολουθούν την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο.

Το Edge 130 είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθάει να βελτιώνετε την επίδοσή σας σε κάθε διαδρομή. Όταν συνδέεται με συμβατό μετρητή ισχύος, οι χρήστες μπορούν να προπονούνται πιο έντονα γνωρίζοντας τα watt που παράγουν. Για μεγαλύτερο ανταγωνισμό, χρησιμοποιήστε τα τμήματα διαδρομών Garmin και Strava Live για να βλέπετε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο πώς συγκρίνεται η επίδοσή σας με τους ανταγωνιστές σας.

Ενώ κάνετε ποδήλατο, οι λειτουργίες διασύνδεσης του Edge 130 σας επιτρέπουν να βλέπετε μηνύματα, ενώ το τηλέφωνό σας είναι φυλαγμένο με ασφάλεια. Με τη νέα σελίδα καιρού μπορεί να βλέπετε προβλέψεις και ειδοποιήσεις για να αποφύγετε τη βροχή. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, μεταφέρει αυτόματα τα δεδομένα σας στην online κοινότητα του Garmin Connect και μπορείτε να το εξατομικεύσετε με πεδία δεδομένων από το κατάστημα Connect IQ™.

Το Edge 130 έχει αυτονομία μπαταρίας μέχρι 15 ώρες2 και η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι  €199.99. Η έκδοση bundle περιλαμβάνει επιπλέον αισθητήριο καρδιακών παλμών στην τιμή των  €249.99, ενώ η έκδοση mountain bike bundle, στην ίδια τιμή περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο edge, βάση Mountain Bike και θήκη σιλικόνης.

Το Edge 130 είναι η πιο πρόσφατη καινοτομία από τον συνεχώς επεκτεινόμενο κλάδο Garmin Fitness ο οποίος αναπτύσσει τεχνολογίες που προάγουν και προωθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Οι χρήστες είτε είναι δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, τριαθλητές είτε ψάχνουν απλώς έναν τρόπο για να παραμένουν δραστήριοι όλοι μέρα, υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν θέσει.

1 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone

2 Η αυτονομία της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial