Εξοπλισμός

Γνωρίστε το Garmin® Instinct®: ένα ρολόι με GPS κατασκευασμένο να αντέχει στην ύπαιθρο

Σας παρουσιάζουμε το Instinct, ένα ανθεκτικό ρολόι για την ύπαιθρο με την υποστήριξη δορυφόρων GPS, GLONASS και GALILEO, ενσωματωμένη πυξίδα τριών αξόνων, βαρομετρικό αλτίμετρο και καρδιακούς παλμούς από τον καρπό. Εκτός από τις εξειδικευμένες λειτουργίες πλοήγησης Garmin, το Instinct διαθέτει ενσωματωμένες εφαρμογές αθλημάτων, έξυπνη συνδεσιμότητα και ολοήμερη καταγραφή δραστηριοτήτων.

Το Instinct είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο που αντέχει σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Το ρολόι είναι κατασκευασμένο με στρατιωτικά πρότυπα (MIL-STD-810G) για αντοχή σε θερμοκρασία, κραδασμούς και νερό (κλάση αδιαβροχοποίησης 100μ.), με μία ανθεκτική κάσα από ενισχυμένο με ίνες πολυμερές. Διαθέτει χημικά ενισχυμένη, ανθεκτική στις γρατζουνιές οθόνη υψηλής αντίθεσης για να είναι ευανάγνωστη ακόμα και σε έντονη ηλιοφάνεια. Επιπλέον, τα λουράκια σιλικόνης  επιτρέπουν στον αέρα να περνάει και εξασφαλίζουν ασφαλή εφαρμογή.

Όταν είστε στην ύπαιθρο, νιώθετε σιγουριά να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια με την αξιόπιστη καθοδήγηση που δίνουν η ποιότητα των λειτουργιών πλοήγησης της Garmin και η εξελιγμένη δορυφορική θέση. Το Instinct υποστηρίζει πολλαπλά δίκτυα δορυφόρων GNSS, με GPS, GLONASS και Galileo για να καταγράφουν την τοποθεσία του χρήστη ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα σε σχέση μόνο με το GPS. Πριν τολμήσετε την επόμενή σας περιπέτεια, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Garmin Explore™ για να σχεδιάσετε εκ των προτέρων το ταξίδι και να στείλετε την πορεία σας ή τα σημεία ενδιαφέροντος κατευθείαν στο ρολόι. Όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε, με τη λειτουργία TracBack® στο ρολόι, μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια στην αφετηρία της πορείας σας ακολουθώντας την ίδια διαδρομή.

Με τους καρδιακούς παλμούς από τον καρπό, οι χρήστες μπορούν καθημερινά να παρακολουθούν τη δραστηριότητα, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα ευεξίας1. Είτε κάνετε κάμπινγκ, προπόνηση ή ασχολείστε με τις καθημερινές δραστηριότητες, το  Instinct καταγράφει την καρδιακή συχνότητα, τα βήματα, την απόσταση, τις θερμίδες και άλλα. Πεζοπορία, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, καγιάκ και σκι είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που υποστηρίζει η συσκευή. Μέσω της μεταβλητότητας των καρδιακών παλμών, το Instinct καταγράφει τα  επίπεδα του στρες επιτρέποντας στο χρήστη να γνωρίζει πότε αυξάνεται το στρες, εξαιτίας φυσικών ή συναισθηματικών πηγών.

Όταν συνδεθεί με ένα συμβατό smartphone, οι χρήστες του Instinct δεν χρειάζονται το τηλέφωνό τους κοντά, καθώς λαμβάνουν έξυπνες ειδοποιήσεις, όπως μηνύματα, email και άλλες ειδοποιήσεις κατευθείαν στον καρπό τους. Το Instinct  είναι συμβατό με το Garmin Connect™, τη διαδικτυακή κοινότητα φυσικής κατάστασης όπου οι χρήστες καταγράφουν τις ασκήσεις τους, μοτίβα  ύπνου, όπως παρακολούθηση σταδίων ύπνου REM, ενώ συναγωνίζονται σε εικονικές προκλήσεις φυσικής κατάστασης. Το Instinct είναι ακόμα συμβατό με άλλες συσκευές της Garmin, συμπεριλαμβανομένων των inReach Mini, VIRB action camera και συσκευών εντοπισμού σκύλων. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε μπορείτε να στείλετε και να λάβετε μηνύματα2 δορυφορικής επικοινωνίας και να ενεργοποιήσετε μία κλήση SOS μέσω του inReach mini, να ελέγξετε την κάμερα VIRB, να λάβετε ενημερώσεις για την κατάσταση του σκύλου σας από συσκευές Alpha και να δείτε ειδοποιήσεις, όλα με μία ματιά στο ρολόι.

Η αυτονομία μπαταρίας του Instinct είναι έως 14 ημέρες σε λειτουργία smartwatch, έως 16 ώρες σε λειτουργία GPS και έως 40 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας UltraTrac™. Είναι διαθέσιμο στα χρώματα: Graphite, Tundra και Flame Red, στην προτεινόμενη τιμή των €299.

To Instinct είναι η τελευταία καινοτομία του τομέα των υπαίθριων δραστηριοτήτων της Garmin, που εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογιών και καινοτομιών οι οποίες ενισχύουν τις εμπειρίες των χρηστών στην ύπαιθρο. Στην πεζοπορία, το ορεινό τρέξιμο, την ποδηλασία βουνού, το γκολφ, την κατάδυση ή τη χρήση δορυφορικής επικοινωνίας, οι συσκευές για την ύπαιθρο της Garmin είναι βασικά εργαλεία για τους λάτρεις της περιπέτειας όλων των επιπέδων. Για περισσότερες πληροφορίες για άλλα προϊόντα για την ύπαιθρο και υπηρεσίες της Garmin, επισκεφθείτε garmin.gr

Για δεκαετίες, η Garmin έχει πρωτοπορήσει με νέα συστήματα πλοήγησης και ασύρματες συσκευές και εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους που ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Η Garmin δραστηριοποιείται σε πέντε βασικούς επιχειρηματικούς τομείς, την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροπορία, τη φυσική κατάσταση, τη ναυτιλία και τις υπαίθριες δραστηριότητες.

1 Δείτε περισσότερα στο Garmin.com/ataccuracy
2 Απαιτείται ενεργή δορυφορική συνδρομή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ορισμένες δικαιοδοσίες ρυθμίζουν ή απαγορεύουν τη χρήση συσκευών δορυφορικής επικοινωνίας. Είναι ευθύνη του χρήστη να γνωρίζει και να ακολουθεί όλους τους ισχύοντες νόμους στις δικαιοδοσίες όπου πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η συσκευή.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial