Εξοπλισμός

Η adidas αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα του James Harden με το HARDEN VOL. 4

– Το Harden Vol. 4 ενσωματώνει την τεχνολογία LIGHTSTRIKE στην ενδιάμεση σόλα

Η adidas και ο streetwear designer, Daniel Patrick, συνεργάστηκαν στο Harden Vol. 4 και θα κυκλοφορήσουν νέα συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Το Harden Vol. 4 κυκλοφορεί στις 12 Οκτωβρίου, σε τέσσερις τολμηρές χρωματικές εκδόσεις

Η adidas παρουσιάζει το Harden Vol. 4, το παπούτσι μπάσκετ που είναι εμπνευσμένο από τη δημιουργική ελευθερία του James Harden, μέσα και έξω από το γήπεδο. Το πιο ελαφρύ, μέχρι σήμερα, παπούτσι με την υπογραφή του Harden ενσωματώνει την ενδιάμεση σόλα LIGHTSTRIKE, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε limited-edition, σχεδιασμένη από τον νέο συνεργάτη της adidas, τον streetwear designer Daniel Patrick

Η LIGHTSTRIKE είναι η νέα, εκπληκτικά ελαφριά ενδιάμεση σόλα, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε παπούτσι της σειράς Harden, για να προσφέρει τέλεια ισορροπία, απόλυτη απορρόφηση κραδασμών και πλήρη υποστήριξη στις ταχύτατες κινήσεις του James Harden στο παρκέ, χωρίς να προσθέτει έξτρα βάρος στο παπούτσι. Μια ξεχωριστή ταινία στο μέσο του παπουτσιού προσφέρει επιπλέον σταθερότητα, ενώ το ανανεωμένο σχέδιο στην εξωτερική σόλα, αποδίδει τέλεια πρόσφυση, ώστε ο Harden να εκτελεί με άνεση τις κινήσεις που τον έκαναν superstar. Για να ικανοποιήσει την αγάπη του Harden για το στυλ, το νέο παπούτσι με την υπογραφή του θα κυκλοφορήσει σε τολμηρές χρωματικές εκδόσεις, ενώ το πάνω μέρος του είναι φτιαγμένο από premium υλικά.

Από την 1η Νοεμβρίου, ο Harden θα χρησιμοποιεί μια limited-edition του Harden Vol. 4, σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον Daniel Patrick, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους φίλους και την οικογένειά του. Επιπλέον, ο Daniel Patrick και η adidas θα παρουσιάσουν μια μεγάλη συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, η οποία θα περιλαμβάνει παπούτσια και ρούχα.

Το Harden Vol. 4 θα είναι διαθέσιμο στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 12 Οκτωβρίου, στην έκδοση “Barbershop”, με την έκδοση “Pink Lemonade” να ακολουθεί στις 26 Οκτωβρίου, την “Candy Paint” στις 31 Οκτωβρίου και την “Cookies & Cream” στις 15 Νοεμβρίου, ενώ επιπλέον χρώματα θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μάθε περισσότερα στο @adidashoopsστο Twitter και στο Instagram με#HardenVol4.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial