Εξοπλισμός

H Reebok Classic & η Cardi B ‘διπλασιάζουν’ το στιλ του Aztrek με το Aztrek Double!

Η Reebok Classic και η Cardi B συνεχίζουν τη συνεργασία τους δίνοντας νέα διάσταση στο 90s στιλ με το λανσάρισμα του Aztrek Double, διπλασιάζοντας την chunky σόλα του Aztrek OG και δίνοντας ακόμα περισσότερο attitude.

Όντας μία προσωπικότητα που αψηφά τα στερεότυπα, η Cardi B αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο να εκπροσωπήσει το νέο Aztrek Double. Το επαναστατικό της πνεύμα την έχει μετατρέψει σε μία ατρόμητη οραματίστρια που παλεύει για τα ‘πιστεύω’ της, χωρίς να φοβάται να φτάσει στα όρια. Η Cardi και το Aztrek Doubleαντιπροσωπεύουν εκείνους που σπάνε τους κανόνες και ζουν την καθημερινότητα τους με το δικό τους, μοναδικό τρόπο.

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, το Aztrek Double συστήνεται σαν μία  νέα εκδοχή του αυθεντικού runner sneaker Aztrek OG. Η όψη του Aztrek ανανεώνεται με κύριο χαρακτηριστικό  τη chunky σόλα που παραμένει στο επίκεντρο των fashion trends. Ενώνοντας την προηγμένη τεχνολογία Hexalite με την σχεδιαστική κληρονομιά, το Aztrek Double αιχμαλωτίζει το παιχνιδιάρικο στιλ του προηγούμενου μοντέλου και το συνδυάζει με old-school αισθητική μεταφρασμένη στις τάσεις του σήμερα.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial