Εξοπλισμός

Η Camelbak μειώνει τα πλαστικά μιας χρήσης

Η Camelbak έχει μια αποστολή, να μειώσει τη χρήση του πλαστικού μιας χρήσης. Αυτό ξεκινάει αρχικά με την απόρριψη των μπουκαλιών μιας χρήσης. Αποφάσισε να ξαναχρησιμοποιείς.

Εκατομμύρια τόνοι πλαστικού καταλήγουν στη θάλασσα ετησίως, καταστρέφοντας ολόκληρα οικοσυστήματα και καταδικάζοντας σε βέβαιο θάνατο χιλιάδες σπάνια είδη και μαζί με αυτά ολόκληρο το οικοσύστημα του πλανήτη και κατά συνέπεια και εμάς, τους ανθρώπους.

Το κυριότερο αντικείμενο που συναντάμε από πλαστικό στις θάλασσες και τους ωκεανούς είναι τα πλαστικά μπουκάλια. Κατά μέσο όρο σπαταλάμε περίπου 18 πλαστικά μπουκάλια τον μήνα, με τα περισσότερα από αυτά να καταλήγουν στις θάλασσες και τον αριθμό τους να μπορεί να μειωθεί σημαντικά με την χρήση παγουριών. Νομίζεις πως μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις διαφορά; Κι όμως μπορείς και σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα νέα προϊόντα Camelbak!

Με τα Repurpose παγούρια και τις Repurpose τσάντες της Camelbak, φτιαγμένα από disposable υλικά μπορείς κι εσύ να συμμετάσχεις στις #DITCHDISPOSABLE EFFORTS της Camelbak. Κάθε προϊόν αναγράφει πόσα ακριβώς πλαστικά μπουκάλια έχουν σωθεί από την κατασκευή του και μέχρι τώρα εκτιμάται πως ήδη έχουν σωθεί σχεδόν 11 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια.

Join the movement! Τα νέα σακίδια PIVOTTM είναι κατασκευασμένα από 50% ή και περισσότερο ανακυκλωμένο υλικό, μένοντας πιστά ωστόσο, στις υψηλές προδιαγραφές της Camelbak. Προμηθεύσου κι εσύ το παγούρι PIVOTTM των 0,75l ή του 1l και γλίτωσε περίπου 16€ τον μήνα και 18 πλαστικά μπουκάλια από τον ωκεανό!

Μάθε περισσότερα για το κίνημα εδώ:

https://www.camelbak.com/en/our-values/ditch-disposable

TAKE THE PLEDGE. GO REUSABLE.

#DITCHDISPOSABLE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Τηλ.: 2610-993045

https://www.instagram.com/bikesworld.gr/

https://www.facebook.com/BikesWorld-103534798075550/


Επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial