Εξοπλισμός

Η νέα συλλογή της Reebox x Victoria Beckham είναι γεγονός

Η συλλογή FW19 είναι εμπνευσμένη από την καθημερινή,

χωρίς συμβιβασμούς προπόνηση της Beckham

Σήμερα η Reebok, η παγκόσμια μάρκα του fitness και του lifestyle, λανσάρει τη δεύτερη συλλογή που προέκυψε από τη συνεργασία της με τη Victoria Beckham. Η νέα αυτή συνεργασία εξελίσσει τα αναβαθμισμένα αθλητικά ρούχα της πρώτης κολεξιόν, αντλώντας έμπνευση από την καθημερινή προπόνηση υψηλής έντασης της σχεδιάστριας αλλά και την εμπειρία της ως επαγγελματίας χορεύτρια.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μια γκάμα από γυναικεία και unisex ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, με focus στην ποιότητα των υλικών αλλά και στον σχεδιασμό – αποτέλεσμα της κοινής αποστολής της Reebok και της Victoria να συνδυάζουν τις επιδόσεις με το στιλ. Τα lifestyle κομμάτια της συλλογής για πριν και μετά την προπόνηση δίνουν μια αίσθηση streetwear, που συμπληρώνει ιδανικά την πιο ντελικάτη αισθητική των sport κομματιών, όπως τα εμπνευσμένα από το μπαλέτο ρούχα, τα απαλά bras και τα αμάνικα τοπ.

Το Λονδίνο και η νεανική του κουλτούρα παραμένουν σημαντικές επιρροές για τη συλλογή Reebok x Victoria Beckham. Τα υψηλής ποιότητας υφάσματα σε πρωτοποριακούς νέον και γήινους τόνους συνδυάζονται με τις μιλιτέρ αποχρώσεις, ενώ τα έντονα λογότυπα και σχέδια κυριαρχούν, εμπνευσμένα από τη μόδα των 90s. Tις εντυπώσεις κλέβουν επίσης τα Bolton Sock sneakers στις χρωματικές παλέτες του χακί, του μαύρου, του νέον κίτρινου και του μπλε.

Η Beckham παρατηρεί: “Σχεδίασα το κάθε κομμάτι ώστε όσοι το φοράνε να αισθάνονται αυτοπεποίθηση για το στιλ τους, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότηα. Η γυμναστική με κάνει να αισθάνομαι δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση και αυτή η φιλοσοφία αντικατοπτρίζεται σε ολόκληρη τη συλλογή”.

Η συλλογή Reebok x Victoria Beckham FW19 ζωνανεύει μέσα από τη δημιουργική ματιά του φωτογράφου Mario Sorrenti και του στιλίστα Alastair McKimm καθ είναι διαθέσιμη από σήμερα, 24 Ιουλίου 2019, στο www.reebok.com/gr/victoria_beckham

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial