Εξοπλισμός

Ξεκίνησε ποδηλασία με το RC3, το νέο ποδηλατικό παπούτσι της SHIMANO

Επιμέλεια Γρηγόρης Σκουλαρίκης , Φωτογραφίες: Γιώργος Σπύρος

Το νέο ποδηλατικό παπούτσι SHIMANO RC3 είναι μια πολύ καλή και οικονομική πρόταση για τον νέο ποδηλάτη καθώς προσφέρει άνεση και εφαρμογή σε ασυναγώνιστη τιμή. Άλλωστε δεν βρίσκεις εύκολα ποδηλατικό παπούτσι στην αγορά με την τεχνολογία BOA® μόλις στα 99 ευρώ και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρίας ποδηλατικών αξεσουάρ Shimano.

Είναι ιδανικό για νέους ποδηλάτες που όμως θέλουν από την πρώτη στιγμή μια αξιόπιστη λύση. Η νάιλον σόλα βεβαίως δεν προσφέρει την εκρηκτικότητα που θα πρόσφερε μια αντίστοιχη carbon, αλλά για “easy rides” δεν θα χάσετε. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα πολύ οικονομικό παπούτσι με αρχική λιανική τιμή, μόνο στα 99 ευρώ.

 Ειδικά, για τους φίλους που ασχολούνται με τα multisports θα ήταν μια καλή πρόταση για να ξεκουράζουν στην ποδηλασία τα πόδια τους από τις καταπονήσεις του τρεξίματος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

– Η ενσωματωμένη  ενδιάμεση σόλα και το χωρίς ραφές   πάνω μέρος θέτουν ένα νέο επίπεδο εφαρμογής, σταθερότητας και απόδοσης.

– Ο κεντρικός πτυσσόμενος δίσκος Boa® L6  δημιουργεί ένα πιο κομψό προφίλ με γρήγορες ρυθμίσεις.

– Το άνω μέρος είναι σχεδιασμένο χωρίς ραφές, που προλαμβάνει δερματικούς ερεθισμούς οι οποίοι προκαλούνται από τριβές και χαρίζει άψογη  εφαρμογή

– Χαμηλού ύψους μεσαία σόλα που σταθεροποιεί το πόδι και μεγιστοποιεί την απόδοση κατά τη μετάδοση ισχύος

– Το διάτρητο συνθετικό δερμάτινο  επιτρέπει καλύτερη εφαρμογή και περισσότερη αναπνοή. 

 – Ελαφριάς τεχνολογίας σόλα νάιλον ενισχυμένη με ίνες γυαλιού για μεταφορά ισχύος.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου της EUROTRADE LTD αποκλειστικού διανομέα των προϊόντων Shimano στην Ελλάδα και στην Κύπρο..

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial