Εξοπλισμός

Το νέο οπίσθιο ραντάρ Varia™ RTL510 από τη Garmin® βοηθάει τους ποδηλάτες να ξεχωρίζουν σε κάθε διαδρομή, μέρα ή νύχτα

Το νέο οπίσθιο ραντάρ Varia RTL510 διαθέτει νέο σχεδιασμό και βελτιωμένες λειτουργίες ασφάλειας. Με αυξημένη ορατότητα, ακρίβεια στον εντοπισμό των οχημάτων και βελτιωμένη αυτονομία μπαταρίας, βοηθάει τους ποδηλάτες να είναι πιο ασφαλείς όπου και όποτε κάνουν ποδήλατο.

Όταν συνδέεται με οθόνη ραντάρ ή με συμβατή συσκευή Garmin1, όπως τα νέα Edge® 130 και Edge 520 Plus, οι ποδηλάτες λαμβάνουν οπτικές και ηχητικές ειδοποιήσεις για οχήματα που τους πλησιάζουν από πίσω από απόσταση μέχρι 140μ μακριά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το φανάρι είναι ορατό από απόσταση 1,6 χλμ και σε 220 μοίρες, για να βλέπουν οι οδηγοί των οχημάτων το ποδήλατο, πριν το ραντάρ εντοπίσει το όχημα.

Ο νέος, κάθετος σχεδιασμός του Varia RTL510 δίνει καλύτερη απόσταση από τα πόδια του ποδηλάτη και ταιριάζει στα περισσότερα ποδήλατα δρόμου, αγωνιστικά ή βόλτας. Το οπίσθιο ραντάρ Varia RTL510 έχει μέχρι 15 ώρες αυτονομία σε αναλαμπές ημέρας και 6 ώρες σε αναλαμπές νύχτας ή σταθερό φωτισμό. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι €199.99. Η έκδοση bundle, η οποία περιλαμβάνει το RTL510 μαζί με οθόνη, διατίθεται στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €299.99.

Το Varia RTL510 Plus είναι η πιο πρόσφατη καινοτομία από τον συνεχώς επεκτεινόμενο κλάδο Garmin Fitness ο οποίος αναπτύσσει τεχνολογίες που προάγουν και προωθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Οι χρήστες είτε είναι δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, τριαθλητές είτε ψάχνουν απλώς έναν τρόπο για να παραμένουν δραστήριοι όλοι μέρα, υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν θέσει.

1 Δείτε Garmin.com/VariaRTL510Compatibility

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial