Εξοπλισμός

Η REEBOK ΚΑΙ Η ADIDAS ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ INSTAPUMP FURY BOOST™

Συνδυάζοντας τον εμβληματικό σχεδιασμό του ReebokInstapumpFury με την επαναστατική τεχνολογία adidasBoost

Σε μία απόλυτα καινοτόμα συνεργασία, η Reebok και η adidas συνδυάζουν τον τολμηρό, φουτουριστικό σχεδιασμό του Reebok Instapump με την επαναστατική αποκλειστική τεχνολογία Boost™ της adidas, δημιουργώντας το Instapump Fury Boost™.

Τα Reebok Instapump Fury έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση το 1994 φέρνοντας την επανάσταση στα sneakers και γρήγορα καθιερώθηκαν στη συνείδηση του καταναλωτή ως το must have item αποτελώντας την πρώτη επιλογή των sneaker lovers και των fashion icons των 90s.

“Το Instapump Fury Boost™ είναι ακριβώς αυτό που θα είχαμε αποπειραθεί να κάνουμε το 1994 αν είχαμε στη διάθεσή μας την κατάλληλη τεχνολογία” λέει ο Steven Smith, σχεδιαστής του Instapump Fury. “Κάναμε διαρκώς δοκιμές για να ανακαλύψουμε το καλύτερο δυνατό σύστημα απορρόφησης κραδασμών. Είναι απίθανο το ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τις τεχνολογίες που έχουν τα δύο brands”.

Κατασκευασμένο με στόχο να αλλάξει τα standards και να οδηγήσει σε unexpected εμπειρίες, το Instapump Fury Boost™ επανέρχεται σε τρεις εκδόσεις, στο reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial