Γυμναστική Προπόνηση

Ασκήσεις για το άνω μέρος του κορμού που δεν θα πρέπει να λείπουν απ’το πρόγραμμά σας

Οι παρακάτω ασκήσεις είναι οι πιο βασικές για τις μυϊκές ομάδες του  πάνω μέρους του κορμού  ενισχύοντας σημαντικά κάθε μυϊκή σας ομάδα. Δείτε τις.

Μονόζυγο

Το μονόζυγο θεωρείται ένας απ’τους καλύτερους τρόπους για την ενδυνάμωση του κορμού σας  εξαιτίας της συμμετοχής πολλών μυών κατά την εκτέλεση της άσκησης. Αν είστε σε αρχάριο επίπεδο, ξεκινήστε  μονόζυγο  με υποβοήθηση και αυξήστε τη δύναμή σας προοδευτικά.

Push – ups

Βασική άσκηση στήθους , που δεν πρέπει με τη σειρά της να λείπει απ’ το πρόγραμμα προπόνησή σας, είτε έχετε επιλέξει split πρόγραμμα είτε  κυκλικό.

Βυθίσεις σε πάγκο

Μια απ’ τις καλύτερες ασκήσεις για τρικέφαλους,  έχοντας τα πόδια σας τεντωμένα ή λυγισμένα ανάλογα το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.

Κάμψεις δικεφάλων

Οι κάμψεις δικεφάλων  μπορούν να γίνουν με πολλούς τρόπους, χρησιμοποιώντας μπάρα, αλτήρες, λάστιχα, διαφορετικές λαβές , και είναι  ο καλύτερος τρόπος για να ενδυναμώσετε τους δικεφάλους σας.

Πιέσεις Arnold

Οι πιέσεις Arnold είναι μια απ’ τις πιο ολοκληρωμένες ασκήσεις  για τους ώμους ενδυναμώνοντας αποτελεσματικά την περιοχή.

Καλή σας προπόνηση
fitnesspulse.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial