Γυμναστική Προπόνηση

Κάνε 3 αλλαγές στην καθημερινότητά σου για να καις περισσότερες θερμίδες

Η άσκηση είναι απαραίτητη όταν θέλεις να χάσεις μερικά κιλάκια. Επομένως, αν είσαι αποφασισμένη να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου, δες τρεις αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην καθημερινότητά σου που θα σε βοηθήσουν να χάνεις περισσότερες θερμίδες.

1. Πρωινό ξύπνημα

Το να σηκωθείς μέσα στα άγρια χαράματα και να γυμναστείς μπορεί να ακούγεται και να είναι βάναυσο αλλά θα σε βοηθήσει σίγουρα να κάψεις περισσότερες θερμίδες από ότι θα κάψεις οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στη μέρα.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που γυμνάζονται τις πολύ πρωινές ώρες ασκούνται πιο σκληρά και περισσότερη ώρα πράγμα που μπορεί να οφείλεται στο ότι νιώθουν πιο ενεργητικοί και δε νιώθουν τόσο ότι βιάζονται να τα προλάβουν όλα όπως συμβαίνει συνήθως τα απογεύματα. Επίσης το να μπεις σε μία τέτοια πρωινή ρουτίνα είναι πιο πιθανό να τη συνεχίσεις πράγμα που θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην απώλεια βάρους.

2. Βάλε την ταχύτητα στη ζωή σου

Όταν πρόκειται για αερόβιες ασκήσεις, το τρέξιμο θα σε βοηθήσεις να χάσεις περισσότερες θερμίδες από ότι το περπάτημα. Αν μάλιστα αυξήσεις λίγο την ταχύτητά σου, θα κάψεις ακόμα περισσότερο.

Μην κολλάς σε μία συγκεκριμένη ταχύτητα σε όλη τη διάρκεια της προπόνησής σου. Πρόσθεσε μερικά σπριντς τα οποία θα κάνουν πιο αποτελεσματική τη γυμναστική σου, θα μειώσουν το λίπος στην κοιλιά σου (όπως έχει αποδειχθεί) και θα σε βοηθήσουν να κάψεις περισσότερες θερμίδες.

3. Κάνε ασκήσεις με βάρη και ενδυνάμωσης των μυών

Οι μύες καίνε περισσότερες θερμίδες από ότι το λίπος. Έτσι, όσο περισσότερους γυμνασμένους μύες έχεις τόσο το καλύτερο για το χάσιμο βάρους. Μην κάνεις απλά βάρη στο γυμναστήριο. Πρόσθεσε μερικές ασκήσεις ενδυνάμωσης στην καθημερινή σου ρουτίνα.

Στηρίξου στο νιπτήρα όταν πηγαίνεις το πρωί στο μπάνιο και κάνε μερικά πους απς ενώ μπορείς να κάνεις και 2 λεπτά καθίσματα όση ώρα πλένεις τα δόντια σου. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς τις σκάλες όποτε είναι εφικτό και αν έχεις μία μπάλα στο σπίτι (από αυτές που χρησιμοποιούν κυρίως στο πιλάτες) προσπάθησε να κάθεσαι σε αυτήν αντί σε καρέκλα.

faysbook.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial