Γυμναστική Όργανα γυμναστικής

In-Trinity: Δοκίμασε κι εσύ το νέο μηχάνημα που χαρίζει σμιλεμένο σώμα! (video)

H Μatrix Fitness έκανε την καλύτερη συνεργασία κατά τη γνώμη μου μετον Johnny G, τον εφευρέτη του Spinning, με απώτερο στόχο την δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας εκγύμνασης υπό κλίση με την ονομασία In-Trinity.  Η επαναστατική αυτή πλατφόρμα λοιπόν έχει σχεδιαστεί βάσει της ιδέας του negative space, με την βοήθεια του οποίου δημιουργεί την μοναδική ευκαιρία κίνησης πέρα του δαπέδου. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να επεκτείνουν το εύρος των κινήσεων σε σχέση με αυτές βάσει των παραδοσιακών ασκήσεων εδάφους.  Είμαι σίγουρη πως τώρα που το διαβάζεις, θέλεις κι εσύ να το δοκιμάσεις!

“Το In-Trinity χρησιμοποιεί την βαρύτητα και το negative space ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να γυμναστούν πιο εντατικά κατά τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί” δήλωσε η Becky Jalbert, παγκόσμια product manager – personal and group training στην εταιρεία Johnson Health Tech, αντιπρόσωπο του In-Trinity. “Η έμπνευση για τον σχεδιασμό της πλατφόρμας έχει γίνει βάσει παραδοσιακών πρακτικών, όπως Yoga και πολεμικές τέχνες”.  

 Ο Johnny Goldberg ή Johnny G, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, είναι ένας υπέροχος τύπος και μας μιλάει για το νέο αυτό μηχάνημα! Είναι ο εμπνευστής του Spinning, που είναι η νέα τάση εκγύμνασης με στατικό ποδήλατο. ΟJohnny ήταν ήδη ένας αθλητής που είχε διακριθεί στην ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο, και πολεμικές τέχνες όταν ανάπτυξε το Spinning  και το Johnny G Spinner , το 1989, πρώτο στατικό ποδήλατο εσωτερικού χώρου.

Το In-Trinity είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της προπόνησης, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση. Επεκτείνοντας το μήκος της σανίδας, η βάση παρέχει σταθερότητα ώστε οι χρήστες να μπορούν να εμβαθύνουν και να ανακαλύψουν νέες κινήσεις. Οι ιμάντες προσφέρουν αντίσταση και σταθερότητα και επιτρέπουν στο χρήστη να δοκιμάζει πιο δύσκολο και απαιτητικό ασκησιολόγιο.


Πηγή: kl2real.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial