Events Νέα

H INTERSPORT Ελλάδας καινοτομεί με νέο store concept στο The Mall Athens

Το πρώτο παγκοσμίως στη μεγάλη οικογένεια της INTERSPORT

H INTERSPORT Ελλάδας, η Νο1 εταιρεία λιανικής αθλητικών ειδών στη χώρα μας, με 50 καταστήματα και ιστορία 18 χρόνων, είναι η πρώτη παγκοσμίως ανάμεσα στη μεγάλη οικογένεια της INTERSPORT που λανσάρει ένα νέο store concept, ανακαινίζοντας το κατάστημά της στο The Mall Athens.

Μαρίλια Τόμπρα – Regional Marketing Manager ΙΝTERSPORT, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Μαθιουδάκης – Regional Instore Marketing Manager INTERSPORT

Στόχος του είναι να προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα αγοραστική εμπειρία, συνδυάζοντας την καινοτομία και την τεχνολογία με την πλούσια γκάμα προϊόντων και τη γνώση του εξειδικευμένου προσωπικού.

Κατά την επίσκεψή του στο μοναδικό αυτό κατάστημα, ο καταναλωτής μπορεί να δοκιμάσει και να ενημερωθεί για νέα προϊόντα σε ειδικά αφιερωμένα σημεία, όπως:

  • “Action Area” και “Deco points”, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παρουσίαση προϊόντων και φιλοξενία διαφόρων ενεργειών, νέων τεχνολογιών και εποχικών προτάσεων.
  • “Soccer Grass Split”, ειδικό χώρο για testing ποδοσφαιρικών παπουτσιών ανάλογα με το τερέν στο οποίο απευθύνεται.
  • “Digital kiosks” με ειδικές touch screen οθόνες για περιήγηση στο eshop και πραγματοποίηση online αγορών.

αλλά και να επωφεληθεί από μία σειρά υπηρεσιών, όπως:

  • “Footscan & Dynamics Analysis”, με 3D ανάλυση του ποδιού σε πελματογράφο, λαμβάνοντας ακριβείς πληροφορίες για τις διαστάσεις και τη μορφολογία του πέλματός του αλλά και ενημέρωση για συγκεκριμένα μοντέλα παπουτσιών που αναλογούν στα χαρακτηριστικά του ποδιού του.
  • “Scan & Learn Tool”, μία πρωτοποριακή τεχνολογία στον χώρο του store η οποία αναπτύχθηκε από την INTERSPORT, όπου ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να σκανάρει επιλεγμένα προϊόντα και να δει αναλυτικές πληροφορίες γύρω από αυτά σε μεγάλες οθόνες
  • “Score For More”, το πρόγραμμα επιβράβευσης των καταναλωτών της INTERSPORT που προσφέρει μοναδικά προνόμια και προσφορές στα μέλη της.

Άποψη από το νέο Store Concept της INTERSPORT στο The Mall Athens

Το ανανεωμένο κατάστημα στο The Mall Athens εκτείνεται σε 1000 τ.μ. και είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε οι χώροι, ανά αθλητική δραστηριότητα, να είναι διακριτοί και οι καταναλωτές να περιηγούνται με ευκολία. Περιλαμβάνει προτάσεις για όλες τις βασικές αθλητικές κατηγορίες, όπως Running, Fitness, Outdoor (WinterSports/ Hiking), Teamsports (Soccer/ Basketball), Swimming, Tennis καθώς και τις νέες τάσεις στο SportStyle. Επίσης, περιλαμβάνει ειδικούς χώρους αφιερωμένους στη γυναίκα, με εμπλουτισμένες συλλογές για να βρίσκει εύκολα ό,τι χρειάζεται για τις αγαπημένες της δραστηριότητες, και παιδικό section με πλούσια γκάμα προϊόντων.

Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να δουν ολοκληρωμένες προτάσεις total outfit, μιας και στο στήσιμο ακολουθείται μία 360ο προσέγγιση, παρουσιάζοντας μαζί ρούχο, παπούτσι και αξεσουάρ, σε όλες τις κατηγορίες, καθώς και να ενημερωθούν για προϊόντα αλλά και δράσεις της εταιρείας, μέσω digital οθονών σε διάφορα σημεία εντός του καταστήματος.

Από την παρουσίαση του νέου Store Concept της INTERSPORT στο The Mall Athens

To νέο κατάστημα παρουσιάστηκε σε μία πρωτότυπη εκδήλωση, με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δηλώσουν την αγαπημένη τους αθλητική δραστηριότητα και να μοιραστούν το πάθος τους με αθλητές όπως οι Αναστασία Μαρινάκου και Αθηνά Κοΐνη στο running γυναικών, οι Κωνσταντίνος Γκελαούζος και Μιχάλης Σεΐτης στο running ανδρών, ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στα ομαδικά αθλήματα αλλά και ειδικούς του χώρου όπως οι “Twins Fit”, Μαρία και Αλίκη Δημακοπούλου στο fitness και ο Δημήτρης Κόκκορης στο outdoor. Παράλληλα, έλαβαν ενδιαφέροντα tips για το πως να κάνουν την καλύτερη επιλογή προϊόντων με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες, περιηγήθηκαν στους ανανεωμένους χώρους και διαπίστωσαν την πλούσια γκάμα προϊόντων αλλά και τις μοναδικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο κατάστημα.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Μαρία και Αλίκη Δημακοπούλου (Twins Fit), Δημήτρης Κόκκορης, Αθηνά Κοΐνη, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, Αναστασία Μαρινάκου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σεΐτης

Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος INTERSPORT στο The Mall Athens σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας σελίδας στην πορεία της INTERSPORT Ελλάδας. Η εταιρεία παραμένει πιστή στο όραμα που πρεσβεύει το moto της «SPORT TO THE PEOPLE», προσπαθώντας, ταυτόχρονα, να το εξελίξει.

Επισκέψου και εσύ το μοναδικό αυτό κατάστημα INTERSPORT στο The Mall Athens και ανακάλυψε τη νέα εμπειρία που θα σου προσφέρει!

THE NEW EXPERIENCE IS HERE

#newINTERSPORTexperience


Στοιχεία καταστήματος

INTERSPORT Μαρούσι

Επίπεδο 1, The Mall Athens

Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι

www.intersport.gr

About INTERSPORT:

Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Εδραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το Σεπτέμβριο του 2000 και σήμερα έχει δίκτυο 50 καταστημάτων πανελλαδικά. Είναι μέλος του Ομίλου FOURLIS με 114 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η INTERSPORT International κατέχει ηγετική θέση στην αγορά αθλητικών ειδών με παρουσία σε 45 χώρες και δίκτυο 5.400 καταστημάτων. Αποστολή μας στην INTERSPORT είναι να φροντίζουμε ώστε οι άνθρωποι να απολαμβάνουν στην καθημερινή τους ζωή τα οφέλη του αθλητισμού ζώντας την ευχάριστη και διασκεδαστική πλευρά του. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, στόχο έχουμε να εμπνέουμε κάθε επισκέπτη, να του δημιουργούμε πάθος και ενθουσιασμό για τον αθλητισμό και να τον βοηθάμε να επιλέξει τον εξοπλισμό, που θα του δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστηση σε αυτό που κάνει.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial