Ομορφιά

Μήπως χρειάζεται να “χαλαρώσεις” με την ενυδάτωση;

Έχεις μπει στον πειρασμό όταν είδες στο καθρέπτη σου το πρόσωπο σου ξηρό και αφυδατωμένο να απλώσεις μια παχιά στρώση ενυδατικής για πιο άμεσα αποτελέσματα;

Για να είμαστε ειλικρινείς, κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, έτσι μόνο κακό θα μπορούσες να κάνεις και να ξοδεύεις άσκοπα τα χρήματα σου. Η expert Hilery Dorrian σχολιάζει: “Κατά μέσο όρο το δέρμα σου μπορεί να απορροφήσει μόνο το 60% της ποσότητας του προϊόντος που χρησιμοποιείς.” Η έξτρα ποσότητα κάθεται απλά πάνω στο δέρμα σου, φράζοντας τους πόρους επηρεάζοντας την καλή λειτουργία του δέρματος σου.

Πρόσωπο

 

Η ειδικός λέει: “Το αφυδατωμένο δέρμα προφανώς θα απορροφήσει περισσότερη υγρασία. Οι λιπαρές επιδερμίδες θα απορροφήσουν και αυτές με τη σειρά τους το προϊόν, αλλά σε μικρότερο βαθμό μιας και είναι λιγότερο αφυδατωμένο.” Μια βαριά ενυδατική κρέμα μπορεί να μπλοκάρει το δέρμα σου και τελικά να αυξήσει τη λιπαρότητα του. Βάλτε μια ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού και τρίψτε την στις παλάμες σας για να τη ζεστάνετε πριν την εφαρμογή. Αυτό θα βοηθήσει την κρέμα να απλωθεί και να απορροφηθεί καλύτερα. Η απολέπιση βοηθά στην απομάκρυνση της έξτρα λιπαρότητας καθώς και των νεκρών κυττάρων  για να μπορέσει τελικά περισσότερη υγρασία να απορροφηθεί. H ενυδατική Τριπλή φροντίδα Fresh 50 ml της L’Oréal Paris για κανονική ως λιπαρή επιδερμίδα έχει αναζωογονητική σύνθεση που την καθιστά ιδανική.

Μάτια

Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια σου είναι λεπτότερη από εκείνης το υπόλοιπο πρόσωπο σου και έχει λιγότερους αδένες που εκκρίνουν λίπος, έτσι θα απορροφά περισσότερη υγρασία. Η ειδικός ομορφιάς προτείνει να χρησιμοποιήσεις ένα κόκκο ρυζιού από την κρέμα ματιών και να κάνεις με το δάκτυλο σου απαλές περιστροφικές κινήσεις. Προσθέτει ότι για να αποφύγεις την πρόωρη γήρανση είναι σημαντικό, να μην τρίβεις ή να τραβάς την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σου. Δοκίμασε την Revitalift κρέμα ματιών της L’Oréal Paris, για να βελτιώσεις την ελαστικότητα του δέρματος σου.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial