Events Νέα

Στο 3ο RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY θα ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία με πολλές εκπλήξεις

Εγγραφές και πληροφορίες στο www.runtogether.gr

 Το φετινό “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” την Κυριακή 10 Απριλίου, θα είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, καθώς θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν πολλές, νέες εκπλήξεις και δώρα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του τερματισμού και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Πριν την εκκίνηση του αγώνα, οι Therapeutic Exercise Specialists του Physiomedica (Manual Praxis Aθήνα-Μanual Praxis Μαρούσι), θα αναλάβουν την προθέρμανσή σου, με ένα πρόγραμμα stretching ειδικά προσαρμοσμένο για ζευγάρια, ενώ στον τερματισμό θα φροντίσουν για την κατάλληλη αποθεραπεία σου.

Οι make-up artists της 3INA (Mina)  θα σου δώσουν συμβουλές make-up και θα προσφέρουν δωρεάν μακιγιάζ στις γυναίκες για να τρέξουν με… στυλ!

Στον χώρο του τερματισμού, θα σε περιμένει ένα ειδικά διαμορφωμένο resting area από την ΙΚΕΑ, όπου μαζί με τους φίλους σου θα μπορέσεις να ξεκουραστείς αλλά και να ευχαριστηθείς την παρέα!

GSPY2201 (1)

Οι ειδικοί Τουρισμού και Φιλοξενίας από το Mediterranean College θα ετοιμάσουν και θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες υγιεινά snacks, οι ειδικοί από το Παιδαγωγικό Τμήμα θα προσφέρουν δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, ενώ οι ειδικοί από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας θα προσφέρουν μασάζ στον τερματισμό σε όσους δρομείς το επιθυμούν. Στο booth του Mediterranean College όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε διαγωνισμό για να κερδίσουν Υποτροφίες Σπουδών για τους ίδιους αλλά και για συγγενείς 1ου βαθμού.

Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσεις τη νέα τεχνολογία “EVERUN” της SAUCONY. Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις ΔΩΡΕΑΝ εξειδικευμένες υπηρεσίες, INTERSPORT Footscan, για να μάθεις την μορφολογία του πέλματός σου, και INTERSPORT Dynamic Analysis που αναλύει την κίνησή σου την ώρα που τρέχεις και καταγράφει τις επιβαρύνσεις που δέχεται το πέλμα σου.

Αφού ολοκληρώσεις τον αγώνα σου, θα μπορείς να ξεδιψάσεις με Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και να αναπληρώσεις την ενέργειά σου με μπανάνες DOLE αλλά και στραγγιστό γιαούρτι 2% με μέλι από την Κρι Κρι. Τέλος, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς και να στηρίξεις το Κοινωνικό & Επιστημονικό έργο του “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ”.  Φυσικά, η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ) θα φροντίσει για την ασφάλειά σου κατά την διάρκεια του αγώνα.

GSPY2273

Τον αγώνα υποστηρίζει ως Χορηγός η Eurobank ενώ Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι: RunningNews.gr, Runster.gr, FitnessPulse.gr, Sfera 102.2, Newsbeast.gr, gazzetta.gr και iefimerida.

Φυσικά, στον χώρο του τερματισμού, σε περιμένει δυνατή μουσική και ρυθμός ενώ παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να βγάλεις φωτογραφίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τις μοιραστείς με τους φίλους σου στα social media!

Μην ξεχνάς:

  • Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στον Περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ από την πλευρά της Λ. Κύμης.
  • Θα υπάρχουν 2 εναλλακτικές διαδρομές, των 3 και 6χλμ, για να διαλέξεις.
  • Μπορείς να τρέξεις παρέα με τον κολλητό σου, το ταίρι σου, τον γονιό σου ή το παιδί σου.
  • Το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια SAUCONY.
  • Τα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν στον χώρο του τερματισμού με ασφάλεια.

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

 #RUNTOGETHER

Stay tuned στο Facebook: www.facebook.com/RunTogetherGR

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial