Ομορφιά

Το SLOW AGE της VICHY και η προσέγγιση του «Slow Life»

Ανάμεσα σε δεκάδες γυναίκες βρέθηκε η Vichy, συμμετέχοντας στο 2ο TEDxPanteionUniversityWomen, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του BIOS, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, παράλληλα με το επίσημο TEDWomen στο Σαν Φρανσίσκο με θέμα ο «Χρόνος» (It’s about time).

vichy_slow-age_face-yoga-room

Για τη Vichy, η έννοια του χρόνου είναι συνδεδεμένη με τη συμφιλίωση κάθε γυναίκας με την ηλικία της. Ο νέος στόχος δεν είναι να φαινόμαστε νεότερες, αλλά να γερνάμε καλύτερα. Για να προετοιμάσουμε το λαμπρό μέλλον της επιδερμίδας μας, το κλειδί είναι η επιβράδυνση: να επιβραδύνουμε τη σιωπηλή γήρανση, που προκαλείται από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Αυτό το πετυχαίνουμε υιοθετώντας «πιο χαλαρούς», «πιο αργούς» ρυθμούς στην καθημερινότητά μας, ώστε η ζωή μας να είναι πιο μεστή, ευχάριστη και ουσιαστική.

H Vichy, μέσα από μια σειρά ενεργειών, είχε την ευκαιρία να μεταφέρει στις γυναίκες που παρευρέθηκαν στο TEDxPanteionUniversityWomen, στοιχεία της φιλοσοφίας του Κινήματος της «Επιβράδυνσης» και του «Slow Life». Ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά πρωινό καλωσόριζε τους επισκέπτες, δείχνοντας τη σημασία που έχει η σωστή διατροφή για να έχουμε ενέργεια μέσα στη μέρα, αλλά και ο χρόνος που χρειάζεται για να απολαύσεις κάθε γεύμα σου. Γιατί πολύ απλά, όταν τρως αργά, τρως καλύτερα.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν Face Yoga Workshops, που καλούσαν τις συμμετέχουσες να μάθουν πώς μπορούν να επιβραδύνουν τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό τους, με διάφορες αργές κινήσεις και μαλάξεις στην επιδερμίδα τους. Υπό τους ήχους χαλαρωτικής μουσικής, ακολούθησαν ένα πρόγραμμα ασκήσεων που ενδυνάμωνε τους μυς του προσώπου και αναζωογονούσε τα κύτταρα της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα ήταν η ψυχική ανάταση, η λάμψη στο πρόσωπό τους αλλά και η ενέργεια που εξέπεμπαν μετά το τέλος κάθε Face Yoga Workshop.

vichy_slow-age_face-yoga-room_

Στο τέλος, όλες οι γυναίκες έλαβαν από ένα Kit με το νέο Slow Age, την 1η φροντίδα ημέρας από τη Vichy που αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης κατά το σχηματισμό τους.

Η Vichy, προσκάλεσε όλες τις γυναίκες να «κατεβάσουν ταχύτητα» και να υιοθετήσουν το «Slow Life» ως νέο τρόπο ζωής. Γιατί κάνοντας τα πράγματα πιο αργά, μας κάνει πιο υγιείς και ευτυχισμένους, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουμε πιο όμορφα.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial