Εξοπλισμός

Τρέξε με τo νέο Floatride Run από τη Reebok

Τρέξε με τo νέο Floatride Run

Άνεση ή απόδοση; Με τη νέα επαναστατική τεχνολογία της Reebok, δεν θα χρειαστεί να επιλέξεις ποτέ ξανά!

Το ήδη αγαπημένο Floatride Run, επιστρέφει για να αλλάξει τα δεδομένα στο τρέξιμο, χάρη στα μοναδικά του χαρακτηριστικά! Ο λόγος γίνεται για το Floatride Foam, το πρωτοποριακό υλικό που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το NASA CTS-100 Starliner και χαρίζει σε κάθε runner επιδόσεις από… άλλο πλανήτη! Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πιο τεχνολογικά προηγμένο running παπούτσι που έχει δημιουργήσει η Reebok μέχρι σήμερα.

Το Reebok Floatride Run έρχεται αυτήν την άνοιξη σε νέους, εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς και την ίδια αξεπέραστη απόδοση για να απογειώσει το τρέξιμο και το στυλ κάθε δρομέα. Αν αναζητάς ένα ζευγάρι παπούτσια που να είναι πραγματικά τόσο μοναδικά όσο εσύ, μην ψάχνεις άλλο. Το Ultra Knit ύφασμα του Floatride έχει επεξεργαστεί και βαφτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε παπούτσι να έχει τα δικά του μοναδικά χρωματικά patterns.

Έχοντας κερδίσει το βραβείο “Best Debut” στον οδηγό παπουτσιών του αμερικανικού περιοδικού Runner’s World, το Reebok Floatride Run δεν είναι «ακόμη ένα» running παπούτσι και αυτοί είναι οι τρεις βασικοί λόγοι που το κάνουν τόσο ξεχωριστό:

· Floatride Foam: Μοναδικός αφρός με σταθερή δομή κυψελών που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό στήριξης και απόκρισης για να νιώθεις ότι «επιπλέεις» καθώς τρέχεις!

· Ultraknit Upper: Το χωρίς ραφές πάνω μέρος του παπουτσιού από Ultraknit είναι σχεδιασμένο σε ζώνες, ώστε να προσφέρει ταυτόχρονα στήριξη και ευελιξία, αφήνοντας το πόδι να αναπνέει.

· EVA Support Rim: Το υποστηρικτικό περιμετρικό πλαίσιο αφρού κεντράρει και ισορροπεί το πόδι σε κάθε διασκελισμό σου.

Η τεχνολογία του Floatride επεκτείνεται και πέρα από τη running κοινότητα, καθώς η επαναστατική τεχνολογία που συναντάμε στο Floatride Foam έχει χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία μιας πολύ ελαφριάς μπότας για τη Nasa. Το Reebok Floatride Space Boot SB-01 αποτελεί την πρώτη μεγάλη επανάσταση στην κατηγορία της… διαστημικής υπόδησης τα τελευταία 50 χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που θα δούμε το συγκεκριμένο παπούτσι να πρωταγωνιστεί στην Ολλανδικής προέλευσης έκθεση “Heaven or Hell – Extraordinary Shoe Design” (μάθε περισσότερα για αυτή την πρωτοφανή έκθεση εδώ). Η έκθεση αναδεικνύει τη συμβολή που είχε και έχει για τους αστροναύτες το συγκεκριμένο παπούτσι, ανάμεσα σε άλλα 100 μοναδικά ζευγάρια παπούτσια.

Follow Reebok

Facebook | Instagram

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial