Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
29 Σεπ 12 ← πίσω

Ασυνήθιστα μέρη για Σεξ

Πολλοί άνθρωποι φαντάζονται να κάνουν sex σε ασυνήθιστα μέρη, αλλά λίγοι τελικά το τολμούν από φόβο ότι θα τους πιάσουν ή ακόμα χειρότερα θα τους διακόψουν. Αν το sex στο κρεβάτι έχει αρχίσει να γίνεται ρουτίνα, προσπαθήστε να αλλάξετε τον τόπο. Το sex σε εξωτερικούς χώρους ή σε ασυνήθιστα μέρη μπορεί να γίνει πολύ ερωτικό. Θα είναι extreme, άγριο και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο. Περιέχει όλα τα στοιχεία που μπορούν να εξάψουν τη φαντασία σας και γι’ αυτό αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία. Απλώς πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε νέες ερωτικές τοποθεσίες να θυμάστε ότι οποιαδήποτε απρεπής έκθεση είναι παράνομη. Αλλά πολλά είπαμε… Ας δώσουμε μερικές ιδέες.

 

Στον κινηματογράφο: Θυμηθείτε λίγο τα εφηβικά σας χρόνια. Ο κινηματογράφος ήταν πάντα δημοφιλείς προορισμός για ζευγάρια και ραντεβού. Χαμηλός φωτισμός και μεγάλο ρίσκο να σας πιάσουν. Προσέξτε τη μέρα που θα το επιχειρήσετε όμως να μην έχει πολύ κόσμο ή επιλέξτε ταινία που δεν είναι και τόσο γνωστή.

 

Σε σκάφος ή βάρκα: Στο μέσο της θάλασσας ή μιας λίμνης είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για να κάνετε sex. O κίνδυνος να σας πιάσουν είναι μικρός. Συν ότι το νερό είναι πολύ ερωτικό στοιχείο αρκεί να μην πέσετε μέσα ή να μην έχει τρικυμία.

 

Στη δουλεία: Είναι σεξουαλική φαντασίωση πολλών , αλλά λίγοι το τόλμησαν. Δώστε λίγο χρώμα στην καθημερινή ρουτίνα στη δουλειά. Οι τουαλέτες του γραφείου, αίθουσες συνεδριάσεων και ιδιωτικά γραφεία είναι ιδανικά αρκεί το αφεντικό σας να μην είναι εκεί γύρω.

 

Στο δοκιμαστήριο: Είναι γνωστό πόσο βαρετό είναι για τους άντρες να περιμένουν την καλή τους έξω απ’ το δοκιμαστήριο. Γι αυτό κάντε αυτά τα λεπτά αναμονής πιο συναρπαστικά αρκεί να μην έχει ουρά απ’ έξω.

 

Στο μπαλκόνι: Ας είναι το μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου ή του σπιτιού σας, είναι αναμφίβολα ένα σπουδαίο μέρος για sex. Το μόνο που πρέπει να σας ανησυχεί είναι μην σας ακούσουν ή σας δουν οι γείτονες. Αλλά αυτή είναι και η μισή απόλαυση του παιχνιδιού. Μην το δοκιμάσετε βέβαια καλοκαιρινό απόγευμα του Ιουνίου στην Αθήνα που όλοι είναι στα μπαλκόνια με τις απέναντι πολυκατοικίες στα 10 μέτρα. Α και προσέξτε μην πέσετε.

 

Στην ταράτσα: Αυτού του είδους η συνάντηση στην κορυφή ενός κτιρίου είναι πιο ιδιωτική, αλλά και πάλι θα έχετε την αίσθηση ότι κάνετε sex σε δημόσιο χώρο. Αν θέλετε να κάνετε και τα πράγματα πιο ρομαντικά πάρτε και μια κουβερτούλα, κρασί και κοιτάξτε τα αστέρια.

 

Στο χιόνι: Είναι ένας τρόπος να ζεσταθείτε όταν βρεθείτε σε χιονισμένα τοπία το χειμώνα. Και όλη αυτή η άσκηση με το σκι και τα έλκηθρα θα σας ενεργοποιήσουν και θα σας ζωντανέψουν για καλύτερες επιδόσεις μετά.

 

Σε ένα πάρτυ: Οποιοδήποτε πάρτυ είτε πρόκειται για πάρτυ γενεθλίων είτε χριστουγεννιάτικο είναι πάντα μια καλή ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Προσπαθήστε να ξεγλιστρήσετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, στο μπάνιο ή στην αποθηκούλα του σπιτιού. Αν υπάρχει και σοφίτα ή πατάρι ακόμα καλύτερα. Η αλλαγή σκηνικού στο σπίτι κάποιου άλλου καθώς και το αίσθημα της βιασύνης και του ‘’άντε, ας τελειώνουμε θα μας πιάσουν’’ εξιτάρει ακόμα περισσότερο. Συν ότι μετά όταν ξαναγυρίσετε στο πάρτυ θα γελάτε με το μικρό σας μυστικό.

 

Στο δάσος: Το δάσος παρόλο που πρόκειται για εξωτερικό χώρο σας δίνει την αίσθηση της ιδιωτικότητας, ενώ ξυπνάει και τα πρωτόγονα ένστικτά σας. Το αεράκι, η μυρωδιά του χώματος, ο ήλιος που περνάει απ’ το φύλλωμα των δέντρων κάνουν την ατμόσφαιρα ιδανική. Προσοχή στις αρκούδες όμως.

 

Στη βροχή: Πιο ερωτικό δεν γίνεται… Τα πρωτόγονα ένστικτα σε πλήρη εγρήγορση καθώς και η ηδονή του νερού που κυλάει θα κάνουν το sex τη νύχτα κάτω από τη βροχή και τ’ αστέρια, εμπειρία μαγευτική.

 

Στην παραλία: Τα κύματα να σας χαϊδεύουν τα πόδια, ο αέρας να σας φυσάει τα μαλλιά, δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό αρκεί να  βρείτε την κατάλληλη απομονωμένη παραλία.

 

Στην αυλή: Είναι ασφαλές, γιατί είναι στον ιδιωτικό σας χώρο, αλλά ξυπνάει και τα ζωώδη ένστικτα σας δεδομένου ότι είστε έξω και κάτω απ’ τα αστέρια. Για να μην σας ακούσουν οι γείτονες βγάλτε έξω και στέρεο και βάλτε μουσικούλα.

 

Σε πάρκο: Είναι πάντα ένας καλός προορισμός και θα βρείτε εύκολα και χώρο χωρίς να σας ενοχλεί κανείς. Προσέξτε βέβαια, σκυλιά, μπάλες και παιδάκια που μπορεί να ξεπεταχτούν κάθε στιγμή απ’ το πουθενά.

 

Πίσω από κτίρια: Στο πίσω μέρος του παλιού σας σχολείου, στο κτίριο της δουλειάς σας ή οποιοδήποτε κτίριο σας εμπνέει αρκεί να μην είναι επικίνδυνα.

 

Σε μπανιέρα ή σε πισίνα: Το ζεστό νερό της μπανιέρας με τους ατμούς και τις φουσκάλες από τα έλαια και τα αφρόλουτρα ή το δροσερό νερό μίας μεγάλης εξωτερικής πισίνας προσφέρονται για αξέχαστο sex.

 

Καλές εξορμήσεις λοιπόν και καλή διασκέδαση. Enjoy!



Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News