Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
29 Σεπ 12 ← πίσω

Paul Walker, ηθοποιός

Είναι όμορφος, το σώμα του είναι αξιοζήλευτο και είναι ηθοποιός. Ο λόγος για τον αμερικανό ηθοποιό Paul Walker o οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την επιτυχημένη σειρά ταινιών Fast and Furious που πρωταγωνίστησε, όπως και από την ταινία Into The Blue. Πως καταφέρνει όμως να δείχνει πάντα τόσο γυμνασμένος και υγιής?

Το μότο του είναι ''Κάθε μέρα πρέπει να καταπιάνεσαι με ένα άθλημα'' .Έτσι, καταφέρνει να ξεφεύγει από την πολλές φορές κουραστική και βαρετή ρουτίνα της καθημερινής προπόνησης. Όπως, αναφέρει του αρέσει πολύ το μπάσκετ, το volley,το skating, το surfing,ενώ στις εβδομαδιαίες του αθλητικές ασχολίες έχει εντάξει και τις πολεμικές τέχνες του Jiu-Jitsu και του Muay Thai. Είναι πιο πολύ τύπος που του αρέσουν οι δραστηριότητες και τα σπορ έξω στη φύση, παρά η καθημερινή προπόνηση  στο γυμναστήριο που όμως τη θεωρεί εξίσου απαραίτητη.

Κάθε εβδομάδα οργανώνει ένα πενταήμερο πλάνο, όπου κάθε μέρα εστιάζει σε ξεχωριστές μυϊκές ομάδες 1 ή 2 ανάλογα. Για παράδειγμα, 1η μέρα εκγύμναση στήθους και τρικέφαλων, 2η μέρα ώμοι, 3η μέρα πλάτη, 4η μέρα δικέφαλοι, 5η μέρα πόδια και κοιλιακοί. Αυτή η προπόνηση βασίζεται κυρίως στο ότι προσπαθεί να κουράσει κάθε μέρα την συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα που έχει επιλέξει να γυμνάσει, πολλές φορές μέχρι τα όρια της κατάρρευσης, και μετά για τις υπόλοιπες μέρες την αφήνει να ξεκουραστεί και να μεγαλώσει λίγο. Τέλος, τονίζει ότι σημασία για αυτόν έχει να δουλεύει τα αδύνατά του σημεία συνεχώς και να προσπαθεί να τα βελτιώσει, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι το στήθος του είναι πιο αδύναμο απ'τα χέρια του γι'αυτό δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη σωστή εκγύμναση του.

Παράλληλα, όπως και πολλοί άλλοι celebrities θεωρεί ότι η σωστή διατροφή συμβάλλει  κατά περίπου 75% ώστε να διατηρεί ένα αδύνατο, καλογυμνασμένο σώμα. Πιστεύει ότι είναι ευκολότερο να έχεις σωστές διατροφικές συνήθειες πάρα να προσπαθείς μέσω της υπερβολικής άσκησης να καλύψεις τα διατροφικά σου ατοπήματα. Κατά κύριο λόγο ακολουθεί την παλαιολιθική δίαιτα(paleo diet), η οποία περιλαμβάνει κυρίως φρούτα, λαχανικά, κόκκινο κρέας και ψάρι, ενώ φροντίζει να αποφεύγει τις επεξεργασμένες τροφές, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το αλάτι. Φροντίζει επίσης να έχει 5-7 γεύματα μέσα στη μέρα.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News