Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
09 Οκτ 12 ← πίσω

Η adidas και ο Ricky Rubio ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους

adidas

 

Η adidas και ο σταρ του NBA Ricky Rubio ανακοίνωσαν την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας τους

 

Η adidas ανακοίνωσε τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας της με τον superstar των Minnesota Timberwolves, Ricky Rubio. «Από μικρός αγαπούσα την adidas και τα προϊόντα της. Τα τελευταία χρόνια η adidas αλλάζει τα δεδομένα στο μπάσκετ, με τις προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί και το στυλ των παπουτσιών και των ρούχων της. Ανυπομονώ να γίνω και εγώ μέρος αυτής της αλλαγής», δήλωσε ο Ricky Rubio.

 

Το No. 5 στα NBA Draft για το 2009 είχε μέσο όρο 10 πόντους, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 42 αγώνες την προηγούμενη σεζόν και παρόλο που έπαιξε λιγότερους αγώνες στη διάρκεια της σεζόν, λόγω τραυματισμών, αναδείχθηκε δεύτερος στην ψηφοφορία για τον NBA Rookie της χρονιάς. Λίγο πριν υπογράψει στη Minnesota, o Rubio βοήθησε την Εθνική Ομάδα της Ισπανίας να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει λάβει μέρος σε τελικό μπάσκετ Ολυμπιακών Αγώνων. Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής επαγγελματικής του καριέρας στην Ευρώπη, που ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 14 ετών, ο Rubio οδήγησε την ομάδα μπάσκετ της Barcelona στην κατάκτηση του τίτλου της Euroleague το 2010 και ανακηρύχθηκε τρεις φορές από τη FIBA Europe ως ο Νεώτερος Παίκτης της Χρονιάς.

 

«O Ricky Rubio είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του. Το ήθος του σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές αθλητικές του ικανότητες και τον εξαιρετικό τρόπο που οργανώνει το παιχνίδι, τον κατατάσσει μεταξύ των πιο συναρπαστικών νέων παικτών. Όταν παρακολουθείς τον Ricky στον αγωνιστικό χώρο ή του μιλάς μετά την προπόνηση, καταλαβαίνεις το αγνό και αληθινό του πάθος για το μπάσκετ, κάτι που τον καθιστά ιδανική προσθήκη για την adidas», δήλωσε ο Lawrence Norman, αντιπρόεδρος της adidas global basketball.

 

Ο Rubio είναι το πιο πρόσφατο όνομα που προστίθεται στο roster της adidas basketball, η οποία περιλαμβάνει τον MVP του NBA για το 2010 και παίκτη των Chicago Bulls, Derrick Rose, τον τρεις φορές Αμυντικό της Χρονιάς στο NBA και παίκτη των Los Angeles Lakers, Dwight Howard, και τον δυο φορές NBA MVP και τέσσερις φορές Πρωταθλητή του ΝΒΑ Tim Duncan των San Antonio Spurs.

Διάβασε τα νέα της adidas για το μπάσκετ στη σελίδα adidas Basketball στο Facebook και στο λογαριασμό @adidasgr στο Twitter.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με τα προϊόντα μπάσκετ της adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR/PERFORMANCE/BASKETBALL

 

Σχετικά με την adidas

H adidas προμηθεύει με καινοτόμα προϊόντα, για περισσότερα από 50 χρόνια, τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, από τους θρύλους του παρελθόντος μέχρι τους σημερινούς superstars, όπως ο  Derrick Rose, ο Dwight Howard και η Candace Parker. Στις 11 Απριλίου 2006, η adidas και η National Basketball Association (NBA) υπέγραψαν μια 11χρονη συμφωνία που καθιστά την adidas ως τον Επίσημο Προμηθευτή των εμφανίσεων και του ρουχισμού του ΝΒΑ, του WΝΒΑ και της NBA Development League (D-League), ξεκινώντας από τη σεζόν 2006–07.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News