Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
25 Οκτ 12 ← πίσω

Reebok και Redbull περπατούν μαζί!

Reebok

REEBOK & RED BULL ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ RED BULL

 X-ALPS 2013 KAI ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

 

Η Reebok και το Red Bull X-Alps ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να δώσουν στο περπάτημα άλλη διάσταση και να πάνε την πεζοπορία… στα ύψη!

Η Reebok θα είναι ο βασικός συνεργάτης και επίσημος προμηθευτής ένδυσης και υποδημάτων στις εκδηλώσεις του Red Bull X-Alps 2013, μιας «ορεινής» πρόκλησης που κόβει την ανάσα. Πρόκειται για έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες στον κόσμο που γίνεται για έκτη συνεχή χρονιά και οι διαγωνιζόμενοι που θα πάρουν μέρος καλούνται να διασχίσουν σχεδόν 900χλμ συνεχόμενα κατά μήκος των Άλπεων από το Salzburg στο Monaco, με τα πόδια ή με αλεξίπτωτο πλαγιάς (paraglider).  Η Reebok στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας θα προμηθεύσει top αθλητές με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα και κατάλληλα για περπάτημα.

Η συνεργασία ανάμεσα σε αυτά τα δύο ισχυρά brands αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής δέσμευσης της Reebok να προωθήσει το περπάτημα ως ένα ευχάριστο και αποτελεσματικό είδος γυμναστικής, όπως δηλαδή είναι στην πραγματικότητα. Να δείξει την πιο fan και κοινωνική πλευρά της… πεζοπορίας, ενός παρεξηγημένου αθλήματος που γυμνάζει σώμα και νου!

Για πολλούς ανθρώπους, το περπάτημα αντιμετωπίζεται ως ένα βαρετό είδος γυμναστικής ενώ από κάποιους δεν θεωρείται καν γυμναστική. Η Reebok θέλει να αλλάξει αυτή την εικόνα και να τονίσει πως το περπάτημα μπορεί να βοηθήσει κάποιον να παραμείνει fit, προσφέροντάς του ταυτόχρονα ιδανικές ευκαιρίες για να βρίσκεται έξω, να περνάει χρόνο με φίλους και να δοκιμάσει τον εαυτό του. Και αυτό είναι ακριβώς που προσπαθεί να πετύχει μέσα από τη συνεργασία της με το Red Bull X-Alps 2013.  

Η δέσμευση της Reebok όμως στη γυμναστική όλα αυτά τα χρόνια εκτείνεται και πέρα από το περπάτημα. Στόχος του brand είναι να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και βιώνουν τη γυμναστική και κινείται συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση. Για αυτό και το 2013 θα παρουσιάσει μία νέα σειρά ρούχων και παπουτσιών Reebok CrossFit, σχεδιασμένη για extra λειτουργικότητα με ξεχωριστό στυλ, ειδική για τους λάτρεις της γυμναστικής.

Ο Michelle Moorehead, Vice President of Walking δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία «Στη Reebok, θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν το περπάτημα και εμπλέκονται σε αυτό. Το Red Bull X-Alps είναι μία μοναδική σωματική και ψυχική πρόκληση. Οι διαγωνιζόμενοι είναι αθλητές παγκοσμίου επιπέδου και στόχος μας σαν brand είναι να εμπνέουμε τους άλλους όχι μόνο ενστερνιζόμενοι το πάθος τους αλλά αποδεικνύοντας από πρώτο χέρι πόσο απίστευτη μπορεί να είναι η πεζοπορία».



Αντίστοιχα, ο Hannes Arch, κορυφαίος πιλότος του Red Bull X-Alps τόνισε ότι «Το παπούτσι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού ενός αθλητή, μαζί με την επιλογή που κάνει για αλεξίπτωτο (paraglider), γιατί όταν δεν πετάει, κάνει πεζοπορία διανύοντας τεράστιες αποστάσεις. Για αυτό και ήταν εξαιρετικά ευχάριστο να συνεργαστούμε με τη Reebok, ένα brand με τεράστια ιστορία στις τεχνολογικές καινοτομίες σε αθλητικό εξοπλισμό».
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News