Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
26 Οκτ 12 ← πίσω

Λαμπερές προσωπικότητες στον 30ο Κλασικο Μαραθώνιο

ΣΕΓΑΣ

30ος ΚΜΑ. Όποιον ρόλο κι αν διαλέξεις… σημασία έχει η συμμετοχή


Λαμπερές προσωπικότητες από τον κόσμο του θεάματος, της πασαρέλας, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής θα δώσουν δυναμικό παρόν στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 11 Νοεμβρίου.

Η Έλενα Παπαρίζου, η Δούκισσα Νομικού, ο Γιώργος Σαμαράς, η Τατιάνα Στεφανίδου , η Βούλα Πατουλίδου, η Ζέτα Δούκα, η Εύα Καϊλή, ο Αντώνης Νικοπολίδης, η Άννα Πρέλεβιτς, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Ζωή Δημητράκου, η Βασιλική Δεληνικόλα, η Φανή Χαλκιά, η Έλενα Φραντζέδις που εξελέγη Μiss Teenager στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Γκλόρια Μίκα είναι μερικοί μόνο από τις γνωστές προσωπικότητες που όχι μόνο θα τρέξουν στις διαδρομές των 5 χλμ και 10 χλμ, αλλά στηρίζουν και ενισχύουν την προώθηση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την γέννησή του.

Ακολουθώντας το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης «όποιον ρόλο κι αν διαλέξεις σημασία έχει η συμμετοχή» οι δημοφιλείς φωτογραφήθηκαν με το μπλουζάκι του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας για την προβολή της φετινής 30ης  διοργάνωσης. Οι φωτογραφίες αυτές θα αναπαραχθούν σε αφίσες, δημοσιεύονται ήδη στον περιοδικό και στον ημερήσιο Τύπο ενώ κάποιες θα εκτεθούν και στο μεγάλο εμπορικό κέντρο Golden Hall.


Αρωμα Χόλιγουντ

Στην Αθήνα, προκειμένου να πάρει μέρος στον 30ο Διεθνή Μαραθώνιο στις 11 Νοεμβρίου, θα έρθει η σταρ του Χόλιγουντ Στέισι Κέιμπλερ.

Η γνωστή ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη που θα είναι παρούσα στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός . Η σύντροφος του Τζόρτζ Κλούνει, η οποία έχει υπάρξει στο παρελθόν και αθλήτρια, θα τρέξει στα 5χλμ.

Η παρουσία της στο φετινό μαραθώνιο,  δίνει επιπλέον λάμψη σε ένα γεγονός που καθημερινά αποδεικνύει πως είναι υπόθεση και προσδοκία ανθρώπων από όλο το κοινωνικό φάσμα, όχι μόνο της χώρας, αλλά του πλανήτη.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News