Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
07 Νοέ 12 ← πίσω

30ος Κλασικός Μαραθώνιος: Το μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου για τον φετινό αγώνα

Η αντίστροφη μέτρηση για την στιγμή που χιλιάδες δρομείς θα πλημμυρίσουν τους δρόμους της Αθήνας και της Αττικής για τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας έχει ξεκινήσει.

Την ώρα που οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία και οι αθλητές έχουν αρχίσει ήδη να συρρέουν από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, αλλά και της Ελλάδας, η Έλενα Παπαρίζου, η δημοφιλής τραγουδίστρια η οποία στήριξε την καμπάνια του 30ου ΚΜΑ, στέλνει το δικό της μήνυμα υπέρ της φετινής διοργάνωσης του ΣΕΓΑΣ.

«Στον Μαραθώνιο συμμετέχουν πάνω από 26.000 δρομείς, είτε είναι έγχρωμοι, είτε είναι λευκοί, είτε ηλικιωμένοι, είτε νέοι, είτε χριστιανοί, είτε μουσουλμάνοι. Σ' αυτές τις δύσκολες περιόδους που ζει η χώρα μας είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας.

Ο Μαραθώνιος είναι για μένα σαν τη μουσική που δεν έχει σύνορα και ενώνει όλο τον κόσμο. Θα είμαι κι εγώ στον Μαραθώνιο, για να υποδεχτώ και να χειροκροτήσω μαζί με όλο τον κόσμο τους δρομείς που θα τερματίσουν στο Καλλιμάρμαρο την Κυριακή. Οι Έλληνες αυτή τη στιγμή τρέχουμε τον δικό μας Μαραθώνιο και είναι σίγουρο ότι θα βγούμε νικητές», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου πέρα από την εθελοντική της συμμετοχή στην προβολή του 30ου ΚΜΑ θα εμφανιστεί και στο δείπνο-Gala της Παρασκευής (9/11) στο οποίο επέλεξε να ερμηνεύσει το «Imagine» του Τζον Λένον, ώστε να στείλει το δικό της συμβολικό μήνυμα στους παρισταμένους, αλλά και σε όσους παρακολουθήσουν «ζωντανά» μέσω της ΕΡΤ την εκδήλωση από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News