Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
09 Νοέ 12 ← πίσω

Η νέα συλλογή Cristiano Ronaldo της Nike!

Nike

Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ CRISTIANO RONALDO ΤΗΣ NIKE ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΗΝ ΑΤΙΘΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ

 

Η φράση «Love to win, hate to lose» εκφράζει  την τελειότητα της συλλογής CR7 εντός και εκτός γηπέδου

 

 

Η νέα συλλογή CR7 συνδυάζει την ασυμβίβαστη συμπεριφορά του παίκτη-ινδάλματος με ένα τολμηρό στυλ που συμβολίζει τη στάση του απέναντι στη ζωή.

 

Σχεδιαστικά όλο αυτό αποδίδεται μέσα από ένα εντυπωσιακό γραφικό που απεικονίζει μια καρδιά (συμβολίζοντας την αγάπη για τη νίκη) την οποία τέμνει ένα X (που συμβολίζει το μίσος για την ήττα): «Love to win, hate to lose» .

 

H φράση «Love to win, hate to lose» αποκαλύπτει δύο ξεχωριστές πτυχές της συλλογής CR7- από τη μία πλευρά, ο επίμονος, προσηλωμένος ποδοσφαιριστής στην κορυφή της δύναμής του και, από την άλλη πλευρά, ένα ίνδαλμα με ατίθασο και αυθόρμητο στυλ, που αγαπά τη μουσική. 

 

Η συλλογή CR7 είναι εμπνευσμένη από τις επιδόσεις του μεγάλου αθλητή και αποτελείται από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας. Συνδυάζει την κλασική χρωματική παλέτα των μπλε, μαύρο και γκρι με ένα επιμελώς μοντέρνο στυλ κάνοντας τη συλλογή μοναδική.

 

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια CR Mercurial Vapor VIII του Cristiano κυκλοφορούν σε νέα έκδοση, σε κλασικό μαύρο και λευκό  με μια ροζ και μπλε λεπτομέρεια για να ξεχωρίζουν μέσα στο γήπεδο.

 

Η συλλογή περιλαμβάνει επιπλέον  κοντομάνικη μπλούζα, επικαλαμίδες Mercurial, παπούτσια CR Nike 5 Gato, τσάντα και μπάλα Prestige, όλα στα χαρακτηριστικά εντυπωσιακά χρώματα μαύρο, μπλε, ροζ.

 

Η Nike θέλοντας να ικανοποιήσει την ανάγκη των αθλητών για ρούχα και εκτός γηπέδου , προσφέρει μια συλλογή στις ίδιες αποχρώσεις : κλασσικά σχέδια με μοντέρνες πινελιές  που απεικονίζουν την εμμονή του Cristiano με την τελειότητα.

 

To CR7t-shirt εκφράζει με αυτοπεποίθηση τη φράση «Love to win, hate to lose» με ένα τολμηρό σύμβολο, ενώ το αθλητικό t-shirt αναγράφει τη φράση στα πορτογαλικά, με καλλιγραφικά γράμματα, ως αναφορά στην κληρονομιά του Cristiano.

 

Τέλος, τα δερμάτινα μποτάκια Wardour Max 1 μετατρέπουν ένα κλασικό αθλητικό παπούτσι τρεξίματος σε παπούτσι για όλες τις καθημερινές στιγμές με χρώματα  εμπνευσμένα από τα ποδοσφαιρικά παπούτσια Mercurial Vapor VIII.  

 

 

 

Δείτε τα σχετικά video εδώ:

 

 

 

 

 

Επισκεφθείτε το:

http://nikeinc.com/news/new-cristiano-ronaldo-signature-collection-from-nike-reflects-attitude-irreverence-of-a-global-icon   για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε τo

https://www.facebookcom/NikeFootballGreece  για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News