Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
13 Νοέ 12 ← πίσω

Η adidas έδωσε το παρόν στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών!

adidas

Η adidas έδωσε το παρόν στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών!

 

Η adidas έδωσε και φέτος δυναμικά το παρόν στο σημαντικότερο δρομικό γεγονός της πόλης, τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης. Από τις 8 έως και τις 11 Νοεμβρίου, σε ένα τετραήμερο επιτυχημένων δραστηριοτήτων, καλωσόρισε χιλιάδες δρομείς και φίλους του Μαραθωνίου στη μεγαλύτερη γιορτή του κλασικού αθλητισμού, ενώ προμήθευσε και φέτος εθελοντές, εργαζόμενους, αλλά και συμμετέχοντες δρομείς, με το συλλεκτικό t-shirt που δημιούργησε ειδικά για το Μαραθώνιο.

 

adidas Running εμπειρία στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Από την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, η adidas συμμετείχε στην Athens Marathon Expo στο Ζάππειο Μέγαρο, με το adidas booth, ενώ τη μεγάλη ημέρα του Κλασικού Μαραθωνίου υποδέχτηκε δρομείς και επισκέπτες στο adidas Marathon Camp απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Camp οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον κόσμο των adidas running προϊόντων, ενώ στη resting area εξειδικευμένοι φυσιοθεραπευτές πρόσφεραν υπηρεσίες αποθεραπείας στους δρομείς.

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού τετραημέρου, γνωστοί Έλληνες αθλητές και διάσημοι λάτρεις του αθλητισμού έδωσαν το παρόν! Τα adidas booth και adidas Marathon Camp επισκέφθηκαν οι αθλητές του άλματος εις ύψος Κυριάκος Ιωάννου και Κώστας Μπανιώτης, η αθλήτρια του τριπλούν Νίκη Πανέτα, οι δρομείς των 200μ. και 3000μ. στιπλ Λυκούργος Τσάκωνας και Αθηνά Κοΐνη, νικήτρια του φετινού παράλληλου δρόμου υγείας 5 χλμ., καθώς και η αθλήτρια του άλματος επί κοντό Στέλλα Λεδάκη. Παράλληλα, διάσημοι fans του αθλητισμού και του running, όπως οι τραγουδίστριες Shaya και  Ελισάβετ Σπανού, ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, το μουσικό group Otherview, οι ηθοποιοί Παναγιώτης Μπουγιούρης και Πάνος Βλάχος, οι παρουσιάστριες Άννα Πρέλεβιτς και Νικολέττα Ράλλη, καθώς και οι δημοσιογράφοι Εύη Φραγκάκη και Εύα Αντωνοπούλου, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της adidas, δοκίμασαν όλα τα τελευταία running προϊόντα και γιόρτασαν μαζί με την adidas το μεγάλο δρομικό γεγονός!

Την έκπληξη έκανε ο Μαραθωνοδρόμος και world recordman Patrick Makau, ο οποίος επισκέφθηκε το adidas Marathon Camp, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους επισκέπτες και υπέγραψε τα παπούτσια των νικητών του διαγωνισμού #alladidasmarathon που διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία το @adidasGR στο Twitter.


 

adidas Running Team 

Η ομάδα που δημιούργησε η adidas το 2010 για την προώθηση του κλασικού αθλητισμού, συμμετείχε και φέτος στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, καθώς και στους παράλληλους δρόμους υγείας των 5 και 10 χλμ. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους την 1η θέση που κατέλαβε η ομάδα στην κατηγορία των ομαδικών συμμετοχών στην περσινή διοργάνωση, τα 300 μέλη της adidas running team προπονήθηκαν από το καλοκαίρι υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή μεγάλων αποστάσεων, Γιώργου Δούση, και ξεχώρισαν και πάλι σε όλους τους δρόμους που συμμετείχαν. Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, η ομάδα είχε την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία ενός ξεχωριστού meet & greet με τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ Μαραθωνίου δρόμου, Patrick Makau, στους χώρους του Ζαππείου.

 

Βρες τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter @adidasgr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News