Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
04 Δεκ 12 ← πίσω

Η νέα ανδρική Nike Running συλλογή

Nike

 Η νέα ανδρική Nike Running συλλογή προσφέρει μοναδική προστασία από τα καιρικά φαινόμενα τις απογευματινές ώρες της προπόνησής σας

                 

 

Μόλις ο ήλιος δύσει και η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, κάθε έμπειρος δρομέας ξέρει πως το κρύο είναι το τελευταίο πράγμα που αισθάνεται μόλις βρει τον ρυθμό του.  Πολλοί δρομείς προτιμούν τον πιο ψυχρό καιρό  γιατί απολαμβάνουν αυτή την πρόκληση.

 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι δρομείς να φορούν ενδύματα που εξασφαλίζουν όχι μόνο την ορατότητά τους τις σκοτεινές ημέρες του χειμώνα, αλλά και προστασία από τη βροχή, το κρύο και τον παγωμένο αέρα. Για αυτόν το λόγο η Nike δημιούργησε μια μοναδική συλλογή που απευθύνεται σε όσους αγαπούν το χειμερινό τρέξιμο και θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς όλες τις ώρες.

 

Η Nike Running συλλογή περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα

 

  • Nike Dri-FIT Wool Crew                            

Μια άνετη μακρυμάνικη μπλούζα από ύφασμα Dri-FIT, σχεδιασμένη για να απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα και να παρέχει ζεστασιά.

 

  • Nike Element Shield Tight

 

Ένα ειδικά διαμορφωμένο κολάν για τρέξιμο και ανθεκτική αδιάβροχη επικάλυψη διατηρεί το δρομέα στεγνό όταν επικρατεί κακοκαιρία ενώ τα ανακλαστικά στοιχεία εξασφαλίζουν ότι οι αθλητές παραμένουν ορατοί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

  • Nike 9” SW  Short  

 

Το Nike 9” SW Short έχει άνετη εφαρμογή και βοηθά τους δρομείς να παραμένουν στεγνοί χάρη στο ελαστικό ύφασμα Dri-FIT, το οποίο απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα.  Οι ανακλαστικές λεπτομέρειες βοηθούν επίσης τους δρομείς να παραμένουν ορατοί στο σκοτάδι.

 

 

 

 

  • Nike Elite Series Socks

 

Το ύφασμα Dri-FIT που διαθέτουν οι κάλτσες Nike Elite Series απομακρύνει γρήγορα τον ιδρώτα από το δέρμα για να διατηρούνται τα πέλματα στεγνά και άνετα.

 

  • Nike Pegasus+ 29 Shield

 

Η ιδιαίτερα ανακλαστική επιφάνεια του Nike Pegasus+ 29 παρέχει εκπληκτική ορατότητα σε συνθήκες ελλιπούς φωτισμού, ενώ το ανθεκτικό, αδιάβροχο δικτυωτό υλικό βοηθά τα πέλματα να παραμένουν στεγνά όταν ο καιρός είναι βροχερός.

 

  • Nike+ Running App

Το  Nike+ Running App για συσκευές iPhone και Android παρέχει ένα σπουδαίο κίνητρο. Επιτρέπει στους δρομείς να παρακολουθούν, να κοινοποιούν και να συγκρίνουν τις διαδρομές τους ενώ η λειτουργία «Next Moves» παρέχει επιπλέον αναμετρήσεις, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να προσπαθήσουν παραπάνω. Επιπλέον, το σύστημα πλοήγησης GPS παρέχει στοιχεία για τα σημεία που έχουν τρέξει, για την απόσταση και την ταχύτητά τους και τους επιτρέπει ακόμα και να  κάνουν tag τους φίλους τους στο Facebook με διαδρομές τις οποίες μπορούν στη συνέχεια να κοινοποιούν στο timeline τους.

 

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News