Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
28 Ιουλ 14 ← πίσω

Μην υποεκτιμάτε αυτό που μπορείτε να καταφέρετε

"...Για 15 χρόνια, οι γιατροί μου έλεγαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω χωρίς υποβοήθηση. Το αποδέχθηκα ως γεγονός.. Ήμουν ένας 47 χρονος παράλυτος βετεράνος και ουσιαστικά τα είχα παρατήσει. Είχα τραυματιστεί ως αλεξιπτωτιστής στον πόλεμο του Κόλπου. Τα πολλά άλματα είχαν αντίκτυπο στη μέση και τα γόνατα μου. Πήρα βάρος.. ΠΟΛΥ βάρος.. Εσείς δεν θα τα παρατούσατε? Δεν μπορούσα να περπατήσω ή να τρέξω.. Κάθε είδους προπόνηση φάνταζε αδύνατη.. Οι περισσότεροι δάσκαλοι Yoga με έδιωχναν.. Εκτός από έναν..!"


         Ο Arthur αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δύναμης που κρύβει κάθε άνρθωπος μέσα του να επιβληθεί στο σώμα και τον εαυτό του και με υπομονή και επιμονή να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα και να αποκαταστήσει κατά το δυνατόν την υγεία και την ακεραιότητά του. Οι γιατροί, με την πάντα συντηρητική τακτική που επιβάλει η ευθύνη τους απέναντι στον ασθενή,  τον διαβεβαίωναν ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά χωρίς υποβοήθηση. Η κατάστασή του  καθιστούσε κάθε είδους προπόνηση δύσκολη έως αδύνατη, εκτός από κάποιες βασικές ασκήσεις Yoga, τις οποίες όμως κανένας εκπαιδευτής δεν έπαιρνε ευθύνη να τον διδάξει. Μέχρι που κάποιος πίστεψε σε αυτόν: Ο Dallas, δάσκαλος DDP Yoga, συγκινήθηκε τόσο πολύ από την ιστορία του που άρχισε με ζήλο να ασχολείται, να συζητά μαζί του και να τον ενθαρρύνει στην προσπάθειά του για αποκατάσταση. Όταν ξεκινούσαν την προσπάθεια, ούτε ο Arthur ούτε ο Dallas μπορούσαν να φανταστούν πόσο γρήγορα θα ανταποκριθεί στη θεραπεία το σώμα του. Έπεσε πολλές φορές μέχρι να καταφέρει να σταθεί όρθιος χωρις υποβοήθηση και πέρασε μεγάλες δυσκολίες, όμως η επιμονή του ανταμοίφθηκε και σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Arthur άλλαξε εντελώς τη ζωή του: έχασε 64 κιλά σε 10 μήνες, περπάτησε ξανά και όπως δείχνει και το βίντεο είναι πλέον ένας νέος άνθρωπος, ένας άνθρωπος που για 15 ολόκληρα χρόνια δεν μπορούσε ούτε να ονειρευτεί οτι μπορεί να γίνει. ΄΄Ποτέ μην υποκτιμάτε αυτό που μπορείτε να καταφέρετε..΄΄ διδάσκει ο Arthur, του οποίου κίνητρο τελικά δεν αποτέλεσε ότι κάποιος πίστεψε σε αυτόν, αλλά ότι τον έκανε να πιστέψει στον εαυτό του.

Δείτε το βίντεο:


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News